Beschrijving

Gezellige knusse serviceflat van 61m² met tuin

In een kleinschalig project van 14 erkende serviceflats met een hedendaagse architectuur aan de rand van Vosselaar bevindt zich deze gezellige serviceflat op het gelijkvloers achteraan.
De flat is als volgt ingedeeld: ruime inkom, ruimte voor wasmachine, badkamer (voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet), een slk van ca. 14m² en een leefruimte met open keuken (voorzien van alle toestellen). Via de leefruimte heeft u direct toegang tot het terras van ca. 20m² en de tuin van ca. 60m². De woning is met kwaliteitsmaterialen afgewerkt.
Bij de woning dient u een ondergrondse staanplaats aan te kopen ter waarde van € 20.000.

DIRECT BESCHIKBAAR BIJ AKTE!
100% volle eigendom -> geen erfpacht of obligaties!

Residentie Farmacie is een realisatie van Mertens Architecten en Hooyberghs Algemene Bouwonderneming (onderdeel van de B&R groep).  De zorgpartner is AW Pro vzw.

Bijzonderheden: Maatschappelijke verantwoorde investering door toenemende vergrijzing en schaarste aan zorgvastgoed Vrijstelling van onroerende voorheffing door officiële erkenning door de overheid Verlaagd btw-tarief van 12% op de constructie door officiële erkenning door de overheid Rendement tussen de 3% en 4% Geen zorgen over verhuur en beheer, dit ligt bij de exploitant Voor meer informatie ga naar www.residentiefarmacie.be of bel 0474/295900!
EPB bij oplevering.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF