Beschrijving

Dit nieuwbouwappartement te koop is gelegen in Residentie 't Leeuwke. De Leeuwkestraat te Waregem is gelegen vlak bij het centrum van Waregem met een zeer vlotte verbinding naar de autostrade (E17), waardoor je zeer vlot steden als Gent en Kortrijk kan bereiken. De ligging is hier ideaal voor wie residentieel wenst te wonen maar toch dicht bij het centrum van Waregem.

Het appartement kan nog naar eigen smaak worden ingericht en geniet van een mooie open leefruimte met leefkeuken, twee slaapkamers, twee bergingen en ruime badkamer. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 134m² met een prachtig zonneterras van maar liefst 61m².

Het project beschikt over een tijdloze en functionele architectuur. Alle appartementen zijn voorzien van een maximum van licht en ruimte met al het hedendaags comfort. Er werd ook extra aandacht besteed aan het milieuvriendelijke en het energiezuinige. Dit op vlak van materialen, toestellen en indeling. Het nieuwbouwproject is gemaakt voor echte levensgenieters die net iets meer wensen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Waregem
Straatnaam Leeuwkestraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 134 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2017
Makelaar Ref. D8790-18169
IMMOSCOOP Ref. BSSUT6599190615
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF