UIS: NS-034 Residentie Roosevelt 1.4CCC - 11/05/2021

Beschrijving

Voor meer informatie of een bezoek aan dit project: bel Nathan Sierens - OC Vastgoed op het nummer 0470 06 80 15 of mail naar nathan@ocvastgoed.be.

Onmiddellijk beschikbaar! Sinds 18/05 professioneel geschilderd en inclusief GRATIS bovengrondse autostaanplaats!

Prachtig nieuwbouwappartement (85,8 m²) op de eerste verdieping van Residentie Roosevelt.
Vlotte verbindingen (E17 en Expresweg) door de topligging in Waregem.

INDELING: 2 slaapkamers, een ruime leefruimte met een overvloed aan natuurlijk licht, een volledig uitgeruste keuken met zwart composiet werkblad, een toilet, een ruime berging, een badkamer met inloopdouche en een dubbele wastafel, 2 terrassen (1 aangrenzend aan de leefruimte en 1 aangrenzend aan de slaapkamer). Er zijn in het gebouw 4 liften aanwezig. Overal is er gewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Dit alles vormt samen met de hoge afwerkingsgraad een energiezuinig geheel. Mogelijkheid tot aankoop van een bovengrondse staanplaats en/of ondergrondse garage of staanplaats met private kelderberging.

De bouwheer heeft zich zelf gevestigd in het project dus u mag zeker zijn van kwaliteit. Er werd gewerkt met ruime budgetten. Verkoop onder het wettelijk btw-stelsel (6% of 21% btw) en het grondaandeel onder registratierechten (10%). Nog 8/21 beschikbaar.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied, geen bouwovertredingen, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel, geen verkavelingsvergunning, geen recht van voorkoop, geen as-built attest, geen beschermd erfgoed, niet overstromingsgevoelig.
Vraagprijs: €240.000 excl. kosten

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Waregem
Straatnaam Franklin Rooseveltlaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 8
Badkamers 1
Woonoppervlakte 85 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2020
Makelaar Ref. NS-034 Residentie Roosevelt 1.4CCC
IMMOSCOOP Ref. PWOUE6663210511
Publicatie 11/05/2021
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF