UIS: VK 497 WS

Beschrijving

Nieuwbouw 1 slaapkamer BEN appartement van 59 m² met terras.


Residentie Robusta omvat 8 nieuwbouwappartementen met 1 of 2 slaapkamers en maakt deel uit van het verkavelingsproject JAVA waarvan de eerste 4 fases reeds voltooid werden. Elk van de appartementen heeft een eigen overdekte parkeerplaats ( aan te kopen voor een bedrag van 20.000 €) vooraan het gebouw waar ook een fietsenstalling voorzien is.
Energie zuinig gebouw met E-peil 40 dankzij oa.zonnepanelen aanwezig voor de elektriciteit van de algemene delen, luchtwarmtepomp met vloerverwaming, hoogrendementsglas, verluchtingssysteem C met smartzones. Oplevering begin 2021 !
Het gebouw grenst aan het mooie en rustige Max Haverlaarplein in het centrum van Wezemaal, vlakbij de N19 tussen Leuven en Aarschot, en de oprit Holsbeek van de E314. Goede aansluiting van en naar Brussel en lLimburg. Verschillende handelszaken waarvan een Delhaize zijn op loopafstand alsook een school.
Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Er is een inkomhal voorzien met een afzonderlijk toilet en de mogelijkheid tot het plaatsen van een vestiairekast. Daarnaast omvat het appartement een grote leefruimte ( 35 m²) met open keuken, zithoek en eethoek. Het appartement heeft 1 slaapkamer (10,40 m²) met aansluitend een badkamer met een douche en een lavabo en een berging voorzien voor de technieken.
De koper heeft inspraak in de afwerking van de keuken, badkamer en vloeren. Plannen in bijlage.
Totale prijs met registratie rechten op grond en btw op constructie, inclusief parking is 275.601,94 €
Mis deze kans niet en neem contact met ons op via 016/96 11 11 of via info@ap-p.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF