UIS: LK1(4)-W-1688C - 05/10/2021

Beschrijving

de Huisleverancier biedt U dit exclusief duplex-appartement aan op dit uniek privaat domein met concièrge… Superlatieven schieten werkelijk te kort…


Niet enkel het appartement zelf, maar de locatie is bijzonder aantrekkelijk: in de onmiddellijke nabijheid van het Nachtegalenpark, Middelheimpark en Park Den Brandt, op 10 min van het centrum van Antwerpen envlakbij de A12, de E19, de E17 en de Ring. Binnen het domein bevind u zich in een oase van rust waar je niet gehinderd wordt door verkeer en waar je kan genieten van de mooi onderhouden tuin en vijver… alles trouwens enkel strikt toegankelijk voor residenten en hun gasten.


Het appartement bevindt zich op de 4de en hoogste verdieping van het complex wat je een heus penthouse-gevoel geeft. Het appartement werd volledig afgewerkt met kwaliteitsmaterialen en heeft vloerverwarming in alle kamers.


Via de ruime inkomhal kom je in de riante lichtrijke leefruimte op eiken parketvloer. Aangrenzend bevindt zich het ruime zonnige terras met zicht op de binnentuin met grote vijver. Het hoekappartement met perfecte geluidsisolatie zorgt voor extra privacy.

Aan de leefruimte grenst de volledig ingerichte keuken.


Langs de inkomhal, met dressing, waar zich ook het gastentoilet bevindt (op Italiaanse natuurstenen vloer) , bereiken we het bureel met terras en de wasplaats en bergingsruimte.


Een verdieping hoger, eveneens op eikenhouten vloer, bevinden zich de twee ruime slaapkamers met maatkasten en volledig ingerichte badkamer met ligbad en douche.


De mogelijkheid wordt eveneens geboden om twee ondergrondse staanplaatsen bij aan te kopen. De kelder is inbegrepen in de vraagprijs.


EPC : 379 kWh/m2

Mobiscore : 9,2/10

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Wilrijk
Straatnaam Louis Kieboomsstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 188 m2
EPC Waarde 379 kWh/m2
Bouwjaar 2000
Makelaar Ref. LK1(4)-W-1688C
IMMOSCOOP Ref. UKGPT1749211005
Publicatie 05/10/2021
Stedenbouwkundig vergunning Niet ingegeven
Dagvaarding Niet ingegeven
Voorkooprecht Niet ingegeven
Stedenbouwkundige bestemming Niet ingegeven
Overstromingsgebied Nee
EPC-waarde

Contact

OF