UIS: 9300, Koolstraat 76A-78-80-82

Beschrijving

Te koop, opbrengsteigendom met handelspand, woonhuis, 2 appartementen en 6 studentenkamers te Aalst

IDEALE OPBRENGSTEIGENDOM bestaande uit een handelsgedeelte met toffe tuin, te renoveren woonhuis, 2 APPARTEMENTEN en voorheen 6 studentenkamers.
Mits enkele verdere afwerkingen is dit de PERFECTE INVESTERING. Het gebouw beschikt over een BRUIKBARE VLOEROPPERVLAKTE VAN 730M², waardoor u het kan inrichten naar eigen behoeven.
IN HET CENTRUM VAN AALST GELEGEN met op wandelafstand station, winkels, scholen,....

INDELING van het handelsgedeelte: We betreden het pand in de open handelsruimte, hierachter kan u verschillende burelen terugvinden. Hierbij hoort ook een aantal bergingen, een keuken en een vernieuwde vergaderruimte. Buitenhuis kunnen de werknemers inspiratie opdoen in de aangename tuin.
INDELING van de vroegere studentenkamers: Elke studentenkamer bestaat uit 1 ruimte die plaats heeft voor een bed, bureau en zetel. De gemeenschappelijke keuken en badkamer bevinden zich aanpalend.
INDELING van de appartementen: 2 identieke appartementen op het 2de verdiep. Beide hebben een woonkamer met mezzaninegedeelte, open keuken, badkamer en 2 slaapkamers, waaronder 1 op de zolderverdieping
INDELING van het woonhuis: we betreden de woning in de ruime woonkamer met open keuken, hierachter vinden we de eerste slaapkamer en de badkamer. Verder kunnen we met een trap naar de zolderverdieping waar de 2de slaapkamer zicht bevindt met voldoende bergruimte.

Adres: Koolstraat 76A-78-80-82 te Aalst

EPC:

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Aalst
Straatnaam Koolstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 12
Woonoppervlakte 730 m2
Terrein Oppervlakte 675 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 9300, Koolstraat 76A-78-80-82
IMMOSCOOP Ref. CQMWH0782210714
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF