Beschrijving

Het handelspand aan de Vredestraatte Beerse bestaat uit een mooie grote vitrineaan de straatzijde en eenruim handelsoppervlakte van 330 m². Casco afwerking! Heel wat mogelijkheden. Er zijn 3 parkeerplaatsen à 6.650/stuk voorzien om bij aan te kopen. Deze zijn gelegen achter het handelspand, te bereiken via de Ijzerstraat. Verkoop onder wet Breyne.

Deligging op enkele meters van het kerkplein, winkels, scholen en horecagelegenheden is zeker uniek.Dit nieuwbouwproject loopt van de Vredstraat door naar de Ijzerstraat. Hiertussen treft u 6 carports, 5 parkeerplaatsen, een gemeenschappelijke fietsenstalling enafvalberging. Deze nieuwe, betaalbare en energiezuinige appartementen met een E peil van 54 zijn voorzien van een C+ ventilatiesysteem en voldoen aan alle hedendaagse normen. Een opportuniteit op deze ligging!

Residentie Fero in het centrum van Beerse zal bestaan uit 8 knappe en energiezuinige appartementen met 1 of 2 slaapkamers, allen met terras en/of of tuin, ondergrondse bergingen en bovengrondse staanplaatsen en carports. Alsook een gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging. en een grote handelsruimte. Waarvan 5 appartementen aan de kant van de Vredestraat en 3 appartementen aan de kant van de IJzerstraat.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 014/41 42 42of via jasper@vansweevelt.be.Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Beerse
Straatnaam Vredestraat 9
Transactie Te Koop
Woonoppervlakte 330 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2017
Makelaar Ref. 2345653
IMMOSCOOP Ref. XLBVX9668190615
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming commercieel gelijkvloers
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF