Beschrijving

GOED GELEGEN, INSTAPKLARE KAPPERSZAAK VAN 75M² IN MODERNE RESIDENTIE EMILIA!

Vlakbij het centrum van Genk en op enkele minuten van het bruisende Hasselt, vinden we langs de Landwaartslaan ter hoogte van nummer 25 dit handelsgelijkvloers terug. De uitermate goede ligging is een waar gegeven met de welbekende Hasseltweg op een boogscheut verwijderd. Hier vinden we al de nodige faciliteiten terug zoals supermarkten, winkels, restaurants, etc. De oprit van de E314 vinden we op slechts enkele minuten wat de verbinding naar de omliggende gemeente ten goede komt.

Genk staat erom bekend te willen investeren in ondernemers die een nieuwe frisse wind door de stad willen voeren en bovendien iets bij kunnen dragen aan de economie. Dit gepaard gaande met een toplocatie maakt dat dit de perfecte plek is om een eigen zaak op te starten. In 2009 werd hier de prachtige residentie Emilia opgericht bestaande uit grotendeels appartementen. Het gelijkvloers wordt volledig gebruikt voor verschillende handelspanden. Eén hiervan is het nummer 25 bus 1.

De handelsruimte heeft een totale oppervlakte van 75m² met vooraan een handelsruimte van 50m², momenteel ingericht als kapperszaak. Het geheel wordt elektrisch verwarmd en is voorzien van alarm en camerabewaking. Achteraan vinden we nog een keuken en een toilet terug. Aan parkeerplaats werd er ook gedacht dankzij de staanplaats aan de zijkant van het gebouw.

Bent u op zoek naar een instapklare kapperzaak? Het ingebouwde interieur blijft bij het pand waardoor men meteen kan starten.

Ben jij een ondernemen in hart en nieren of begin je nog maar net met het opstarten van je eigen project en ben je opzoek naar een super locatie? Dan is dit jouw kans! Bel snel naar 011/22.22.95 voor informatie of maak een afspraak!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF