Beschrijving

Deze geschakelde woning ligt in een rustige, aangename woonomgeving in de pittoreske tuinwijk Boxberg, tussen Hasselt (10 minuten), Genk (5 minuten) en Zonhoven (7 minuten). In de onmiddellijke omgeving vind je een supermarkt, een school, apotheek, bakker, bank, openbaar vervoer,...
Het gebouw ligt op een perceel van bijna 11a, waarbij er aan de voorzijde een grote parking voorzien is en aan de achterzijde een privatieve tuin met terras. Het magazijn is bereikbaar voor zwaarder transport. Een groot voordeel is dat de zonnepanelen inbegrepen zijn (de tegoeden aan certificaten van +- 4500€/jaar voor de komende 9 jaar kunnen overgenomen worden aan een overeen te komen prijs)
De woning bestaat uit een inkomhal, een L-vormige leefruimte, een grote volledig geïnstalleerde leefkeuken (keramisch vuur met gaspit, oven , microgolfoven, vaatwasser, ...) met aansluitend een ruime berging/wasplaats. Voorts is er nog een apart gastentoilet op het gelijkvloers. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer met een ligbad en een 2de toilet. De zolder is bereikbaar via een automatische uitschuifbare trap. Deze is ingericht als een bijkomende slaapkamer met een extra ruimte.
Via de keuken kan je naar het achterliggend gedeelte. Hier is er eerst een ruimte voor een bureel, met een volledige kastenwand. Aansluitend is er de winkelruimte, met een groot etalageraam en geautomatiseerde inkomdeur (ook geschikt voor rolstoelen). Achteraan is er een ruim magazijn. Dit is bereikbaar langs de binnenzijde en langs de buitenzijde via 2 sectionale poorten. Voorts is er ook nog een atelier en een toilet.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Genk
Straatnaam Vogelzangstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Terrein Oppervlakte 1043 m2
EPC Waarde 52 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €1598
Bouwjaar 1959
Makelaar Ref. 3858143
IMMOSCOOP Ref. VGHUU9296200518
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF