Beschrijving

Ligging
Gunstig en centraalgelegen in de winkelstraat te Herentals, op wandelafstand van het station, openbaar vervoer, ..., enmet een optimale ontsluiting (vlakbij de Ring en vlotte verbinding naarde E313/E34). Vlotte bereikbaarheid en ruime publieke parkingop wandelafstand.

Indeling
Handelsruimte,opslagplaats, keuken,toilet, leefruimte op verdieping, extra bergruimte op verdieping.

Omschrijving
Dit handelspandbestaat uit een open commerciële ruimte met aansluitende bergruimte, op de 1ste verdieping bevindt er zich een keuken en een leefruimte. Op de 2 de verdieping bevinden zich nog bergruimtes.

Deidealeligging in de winkelstraat biedt een aantal voordelen zoals een goede visibiliteit, meer mogelijkheden voor publiciteit en extra lichtinval.Dit pand biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandigen, vrije beroepers, ...,

Gelijkvloers handelspand met verdieping. Onder andere opslagruimte, keuken, leefruimte. Gunstig gelegen in de winkelstraat te Herentals centrum.Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen inwoongebied (Wg), geen dagvaarding uitgebracht (Gdv), geen voorkooprecht (Gvkr),geen verkavelingsvergunning (Gvv)| gelegen in de historische stadskern van Herentals (inventaris archeologische zones, voor meer informatie over de rechtsgevolgen, ga naarwww.onroerenderfgoed.be)

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Herentals
Straatnaam Zandstraat
Transactie Te Koop
Woonoppervlakte 180 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 1918
Makelaar Ref. 3757098
IMMOSCOOP Ref. DXBND4671190911
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Dagvaarding Nee
Stedenbouwkundige bestemming gebouw voor gemengd gebruik
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF