Beschrijving

CENTRAAL GELEGEN HANDELS/PRAKTIJKRUIMTE MET KELDER EN PARKING IN HARTJE MAASEIK

In de gemoedelijke dorpskern van Maaseik, vinden we op de Koning Albertlaan hoogte van huisnummer 46A dit multifunctioneel handelspand terug. We kunnen hier spreken van een centrale ligging met al de nodige faciliteiten in de buurt. Aan visibiliteit en vlotte bereikbaarheid is er geen gebrek gezien we ons pal in het centrum begeven. Op wandelafstand vind je een ruim scala aan winkels, restaurants en cafés terug. Dankzij de nabijheid van de N78 kent deze handelsruimte een goede bereikbaarheid naar de omliggende gemeenten. Kortom; een ideale locatie om jouw onderneming onder te brengen.

Het verkochte goed, momenteel ingericht als orthodontiepraktijk, is gelegen op de begane grond en kelderverdieping van de verzorgde residentie Albert.
Er is een bruikbare oppervlakte van om en bij de 110m² verdeeld over het gelijkvloers en de handige kelder die perfect dienst kan doen als opslagruimte. Momenteel is het geheel ingedeeld als volgt:
We betreden het pand via een inkomhal die momenteel ook dienst doet als wachtzaal. Een eerste behandelruimte met aanbouwkasten kan naar wens ingericht worden. Via de sas met receptie lopen we door naar een bergplaats en een tweede behandelruimte. Hier zijn eveneens aanbouwkasten geplaatst waardoor al je benodigdheden netjes opgeborgen kunnen worden. Tevens is er een hal waar ook de CV-ketel is ondergebracht en waar we ook het apart toilet terugvinden. Een polyvalente ruimte leidt ons naar de trap met rechtstreekse toegang tot de praktische kelder. Dé plaats bij uitstek die kan dienen als archief of opslag.

Het geheel wordt verwarmd op gas en is voorzien van dubbele beglazing. Het pand leent zich voor allerlei beroepsdoeleinden. Denk maar aan een tandarts, een kapper, een uitzendkantoor, een advocaat, een boekhouder, etc. Aan mogelijkheden geen gebrek. Een bijkomende troef op deze A-locatie is de privé-staanplaats aan de achterkant van het gebouw. Op deze manier is het vlot parkeren van je wagen gegarandeerd.

Ben jij een ondernemer in hart en nieren en ben je op zoek naar een toplocatie om je zaak te vestigen? Dan is dit jouw kans! Bel snel naar 011/22.22.95 voor informatie of maak een afspraak!

STEDENBOUWKUNDIGE INFO IN AANVRAAG

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Maaseik
Straatnaam Koning Albertlaan
Transactie Te Koop
Woonoppervlakte 110 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. FWVVQ5991210823
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming In aanvraag
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF