Beschrijving

Handelsruimte 1 (links)
Casco handelsruimte van 189,90 m² met etalegruimte van 6,8 lopende meter aan de voorkant en 4 ramen aan de achterkant welke voor voldoende lichtinval zorgen. Deze handelsruimte is gelegen op een goede zichtloactie en maakt deel uit van een degelijk gebouwd project op fietsafstand van het centrum van Mol.

Vooraan het gebouw koopt u 2 privatieve parkeerplaatsen voor klanten en in de kelderverdieping en privatieve autostaanplaats en extra bergruimte.

Residentie "D' Imperia" zal bestaan uit 2 handelsruimtes en7 modern ingerichte en energiezuinige appartementen met1 of 2 slaapkamers, (ruime) terrassen en een ondergrondse, afgesloten parkeergarage met autostaanplaatsen en kelderbergingen.

D' Imperiastaat voor betaalbaar wonen en een moderne tijdloze architectuur. Het project is gelegen opfietsafstand van het centrumen in nabijheid van lokale winkels.

Dit project is ideaal voor starters (jong en oud) alsook investeerders!

Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid
Het project, gebouwd door aannemer Ivo Frans, wordt energiezuinig (oa ventilatiesysteem type D), kwalitatief (alu ramen, binnenmuren in snelbouw)en doordacht gebouwd. De spouwmuren worden voorzien van 10cm PIR, de dakisolatie is in totaal 16 cm (PIR/PUR)dik en tussen 2 appartementen worden er geluidsisolatieplaten aangebracht. Dit alles zorgt mede voor een gunstig E-peil. Dit allemaal om uw optimaal wooncomfort te garanderen.

Veilige investering
Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg!

Info en verkoop
Voor alle verdere informatie, lastenboek en prijslijst met aankoopkosten, kan u terecht op www.dimperia.be of kan u contact opnemen met ons kantoor te Geel (Pas 151) op het nummer 014/58.05.05

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Voor alle vastgoedprimeurs, kijk op www.immoscoop.be!Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Mol
Straatnaam Turnhoutsebaan
Transactie Te Koop
Woonoppervlakte 189.8 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 3565885
IMMOSCOOP Ref. OAGCW2684190726
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming individuele handelszaak
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF