Beschrijving

INSTAPKLAAR HORECAPAND MET WOONST TE KOOP IN HET CENTRUM VAN SINT-TRUIDEN!

In het hartje van het stadscentrum van Sint-Truiden vinden we dit rustiek, karaktervol horecapand met woonst terug. Deze locatie kan als ideaal bestempeld worden voor het uitvoeren van horeca. Er is voldoende parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving,

Sint-Truiden is een stad die leeft. Zo is er elke zaterdag de druk bezochte markt en worden er het hele jaar door activiteiten georganiseerd op en rond de Grote Markt. Dit zijn alvast dagen dat het over koppen lopen is en deze zaak vol zit met cliënteel van de streek en van ver daarbuiten.

Het restaurant zelf bevindt zich op het gelijkvloers en beschikt over een verbruikszaal met een open keuken en toog. Achteraan vinden we aparte toiletten voor dames en heren. Alles samen is dit goed voor een ruimte van circa 55 m². De professionele keuken is voorzien van de nodige infrastructuur voor het bereiden van elke maaltijd. Zo zijn er zes gasvuren, een oven, een grillplaat, een grote spoelbak, een groentenkoeler, twee microgolfovens,... Plaats om bijvoorbeeld het leeggoed te stockeren vinden we in de kelder onder het restaurant.
In de zomer kunnen de klanten de voeten onder tafel schuiven en genieten op het gezellige terras gelegen voor het pand.

Boven het restaurant vinden we op de eerste en tweede verdieping het woongedeelte. Mits verbouwingswerken is het perfect mogelijk om het restaurant uit te breiden naar de eerste verdieping. Momenteel bevindt zich hier één grote leefruimte opgedeeld in een zitplaats een geïnstalleerde, open keuken.

Op de tweede verdieping vinden we een ruime slaapkamer terug van circa 24 m² met een mezzanine die ingericht kan worden als bureel of zithoek. We wandelen verder naar de badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche en is volledig afgewerkt met tegels.

Een extra troef aan dit pand is dat het volledig instapklaar is, bovendien zijn alle materialen en meubels mee inbegrepen in de prijs waardoor je meteen aan de slag kan met het uitbaten van een top restaurant of een gezellige bistro. Het handelsfonds is niet inbegrepen in de prijs maar kan optioneel bij aangekocht worden.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Immo Haven helpt jou met het realiseren van jouw droom. Contacteer ons vrijblijvend op 011 74 30 60.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Sint-Truiden
Straatnaam Ridderstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Terrein Oppervlakte 44 m2
EPC Waarde 308 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €1063
Bouwjaar 1850
Makelaar Ref. 11204698
IMMOSCOOP Ref. NRURR6493190805
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met een culturele waarde
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF