Beschrijving

HANDELSGELIJKVLOERS INGERICHTS ALS KOFFIEBAR/EETHUIS IN CENTRUM
 
Droomt u ervan om uw eigen koffiebar of lunchzaak te openen? Dan is dit handelsgelijkvloers midden in het centrum van Sint-Truiden misschien wel wat u zoekt! We bevinden ons werkelijk in het hart van het commerciële en toeristische centrum van Sint-Truiden. Zowel het station als de Grote Markt liggen op wandelafstand.
 
Je zal hier beschikken over 62m² aan bruikbare vloeroppervlakte verdeeld over een verbruikerszaal met toog voorzien van spoelbak en koelcellen, een volledig ingerichte keuken, een toiletruimte en een kleine extra bergruimte. Alle ruimtes zijn smaakvol en praktisch ingericht en voorzien van steentapijt.
 
Al het meubilair en andere roerende goederen blijven in het pand aanwezig. Het koffieapparaat en de kassa zijn over te nemen.
 
Vooraan het pand is er een ruimte waar je een leuk terras kan creëren zodat de klanten buiten een drankje of hapje kunnen nuttigen bij mooi weer.
 
Voel je het al kriebelen? Immo Haven realiseert graag jouw droom! Bel ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende bezichtiging op 011 74 30 60.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Sint-Truiden
Straatnaam Diesterstraat 23 14
Transactie Te Koop
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 11204903
IMMOSCOOP Ref. UOSVY4213190408
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Niet van toepassing
Voorkooprecht Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met een culturele waarde
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF