UIS: 3712584

Beschrijving

Handelsruimte 2
Deze handelsruimte (116,60 m²)is gelegen op het Kerkplein en is aan de straatkant voorzien van etalageruimte. Aan de achterkant geniet u tevens voldoende lichtinvaldankzij de grote schuifraam welke tevenstoegang biedt naar het privatieve terras.De handelsruimte wordt casco afgeleverd zodat u de gelegenheid hebt zelf alles verder af te werken en in te richten naar wens.Deze handelsruimte wordt verkocht met parking 8 en berging 12.

Residentie "Hannah" is zeer gunstig gelegen in het centrum van Tongerlo en zal bestaan uit 2 handelsruimtes en11 modern ingerichte en energiezuinige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, zongerichte terrassen en/of privatieve tuinen en een ondergrondse, afgesloten parkeergarage met autostaanplaatsen, privatieve kelderbergingen en fietsenstalling.

Afwerking
De handelsruimte wordt casco aangeboden.

Veilige investering
Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg!

Info en verkoop
Voor alle verdere informatie, lastenboek, plannenen prijslijst met aankoopkosten, kan u contact opnemen met ons kantoor te Geel (Pas 151) op het nummer 014/58.05.05 of via info@vansweevelt.be.

Stedenbouwkundige inlichtingen:vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Commercieel
Ligging Tongerlo
Straatnaam Kerkplein
Transactie Te Koop
Woonoppervlakte 116,6 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 3712584
IMMOSCOOP Ref. CLHHH5868210511
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming individuele handelszaak
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF