Beschrijving

KNAPPE BOUWGROND VOOR OB VAN 8A83C IN HET GROENE ALKEN

Dit zuidoostelijk georiënteerd perceel van 8A83CA is gelegen langs de Klotsveldstraat te Alken. Zeer rustig gelegen in een residentiële buurt, omgeven door veel groen. Het centrum van Alken bevindt zich op slechts 500m en biedt al de nodige faciliteiten zoals supermarkten, winkels, openbaar vervoer, etc. Er is een vlotte aansluiting met de N80 die Hasselt verbindt met Sint-Truiden. Eveneens de autosnelweg E313 bereiken we in een mum van tijd waardoor de bouwgrond vanuit al de hoeken van Limburg vlot bereiken.

De grond leent zich voor het bouwen van een ééngezinswoning in open bebouwing. De voorschriften van het "BPA Sint-Joris" dienen gevolgd te worden en kan u uitgebreid terugvinden in bijlage.
Gezien de verkaveling en het BPA
ouder zijn dan 15 jaar
vormen de voorschriften
geen weigeringsgrond
meer voor aanvragen voor een omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen. Er mag bijgevolg bij het verlenen van een vergunning, afgeweken worden van de voorschriften van het BPA. De bouwaanvraag zal steeds getoetst worden aan de goede ruimtelijke ordening zoals: de inpasbaarheid, ruimtegebruik, bouwdichtheid, etc.

De woning dient ingeplant te worden zoals aangegeven op Lot 20 op het verkavelingsplan dat u in bijlage kan downloaden. We beschikken aan de voorzijde over een perceelbreedte van 18 meter waardoor men, rekening houdend met de afstand van 3 meter t.o.v. de zijdelingse perceelsgrens, een voorgevelbreedte van 12 meter kan optrekken. De hoogte mag zich bevinden tussen de 2,5 meter en 3,5 meter. Er dient gekozen te worden voor een zadeldak met een helling tussen de 25° en 40°. Er mag maximaal 15 meter diep gebouwd worden met eventuele aanhorigheden onder hetzelfde dak.

Heeft dit zoekertje jouw interesse gewekt? Zie jij hetzelfde potentieel als ons? Bekijk de voorschriften en het verkavelingsplan in bijlage of contacteer ons op het nummer 011/22.22.95!

Stedenbouwkundige info in aanvraag

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Alken
Straatnaam Klotsveldstraat
Transactie Te Koop
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. GUCWZ1217210810
Stedenbouwkundig vergunning Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF