Beschrijving

GUNSTIG GELEGEN BOUWGROND VAN 4A79CA VOOR OPEN BEBOUWING

Op beeckerveld ter hoogte van nummer 5 houden we halt bij deze prachtige bouwgrond, gelegen in een recente verkaveling en doodlopende straat te Bree. Deze gemeente heeft grenzeloos veel mogelijkheden en biedt voor ieder wat wils. Je kan er genieten van het romantische en bruisende centrum met een ruim winkelaanbod en vele terrasjes. In de landelijke dorpen rond Bree, kan je genieten van enerzijds de rust en de stilte in de vele bossen en wandelgebieden en anderzijds het feestgedruis op één van de vele evenementen. De gemeente kent een regionale uitstraling op vele gebieden zoals winkels, industrie, onderwijs, cultuur en sport. Bree bezit over al de nodige troeven om al haar inwoners en bezoekers te verwennen.

Dit mooi bouwperceel laat toe om binnen de voorschriften van de verkaveling een open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning, maar ook nevenbestemmingen (vb. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. De voorschriften laten toe om een gevelbreedte te creëren van maximaal 12 m en een maximale bouwdiepte van 12 meter. Er mogen twee bouwlagen gebouwd worden met een maximale kroonlijsthoogte van 6,5m. De dakvorm is vrij en kan varëren van 0° tot 45° met een maximale nokhoogte van 11,5m.

Per woonentiteit is minimaal 1 autostaanplaats verplicht. Men kan kiezen tussen een overdekte staanplaats (carport), een afzonderlijke garage of geïntegreerd in het gebouw. Andere kleine bouwwerken in de tuinzone zijn mogelijk met een kroonlijsthoogte tot 3m en een nokhoogte tot 4m met een maximale oppervlakte van 30m².

Afsluitingen mogen geplaatst worden met een maximale hoogte van 2m, uit te voeren in hagen, baksteen, hout of andere duurzame materialen met uitsluiting van betonplaten.

U kan de volledige verkavelingsvoorschriften en -plan downloaden onder de knop 'bijlage'. Zit u toch nog met enkele vragen? Heeft deze ruime bouwgrond uw interesse gewekt? Laat het ons weten: 011/22 22 95!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF