Beschrijving

KNAPPE BOUWGROND VOOR OB OP 4A51CA IN RESIDENTIËLE OMGEVING

Hebt u er altijd van gedroomd om jouw droomwoning te bouwen in de omgeving van Heusden-Zolder? Dan bent u hier aan het juiste adres. In het hartje van Eversel, een deelgemeente van Heusden-Zolder, vinden we dit knap perceel terug op de nieuwe verkaveling 'Speelhof'. Het dorp beschikt over al de nodige faciliteiten zoals een bakker, een slager, een bloemenwinkel, scholen, openbaar vervoer, etc. De centrale ligging, tussen Beringen, Heusden-Zolder en Lummen, doet geen afbreuk aan de rust die we hier terugvinden in deze doodlopende straat. Een leuke wandeling of fietstocht kan in het Everselbos dat we nabij terugvinden. De oprit van de E313 en E314 zorgt ervoor dat we hier kunnen spreken van een topligging.

Het perceel leent zich voor het optrekken van een woning in open bebouwing met als hoofdbestemming wonen. Een vrij beroep als nevenbestemming is toegelaten op het gelijkvloers indien het niet hinderlijk is voor de woonfunctie. De woning dient ingeplant en gebouwd te worden zoals aangeduid op het verkavelingsplan dat je in bijlage kan terugvinden. Het perceel kent een breedte van 20m waardoor men een gevelbreedte kan realiseren van 13m (+4m uitbouw). Men kan kiezen voor twee bouwlagen met een nokhoogte van maximaal 5,5m. De uitbouw mag echter slecht voorzien zijn van 1 bouwlaag. De dakvorm is vrij te kiezen, doch in harmonie met de omgeving en met een maximale dakhelling van 45°. In materiaalgebruik wordt een architecturale samenhang nagestreefd voor de loten 12 en 13.

Een bijgebouw is niet toegelaten in de vorm van een garage, tuinberging of bergruimte. Deze dienen voorzien te worden in het hoofdvolume. Kleinere constructies zoals een kippenhok, hondenhok of zandbak zijn wel toegelaten in de achtertuinzone. Houdt u van groen? Alle afsluitingen tussen percelen dienen gerealiseerd te worden in streekeigen groenelementen (vb. hagen, draad met klimop, etc.)

Wil u graag meer informatie over deze bouwgrond, bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Zit u toch nog met enkele vragen? Laat het ons weten: 011/22 22 95 of neem contact op met de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Heusden-Zolder.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Heusden-Zolder
Straatnaam Speelhof Lot
Transactie Te Koop
Woonoppervlakte 296 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. HFBEK6784210209
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF