Beschrijving

Nieuw te bouwen chalet, volledig naar uw wensen en naar de huidige energienormen! De chalet wordt voor u gebouwd door New Finwood uit Sint-Niklaas.
De bouwgrond is gelegen in een verkaveling voor verblijfsrecreatie en is aangenaam en rustig gelegen in een bosrijke omgeving met zuidoriëntatie. Nutsvoorzieningen: water en elektriciteit aanwezig. De bouwgrond is eventueel ook apart te koop zonder bouwverplichting.

De chalet op de foto is één van de vele mogelijkheden. In de prijs is inbegrepen: de bouwgrond en de chalet winddicht (Traditionele fundering, uiteraard zonder koude bruggen;
een dak met 20cm isolatie, vlakke dakpannen en dakgoten type ruukki; opbouw van de wanden : dubbelwand met isolatie, volgens de huidige energienormen - logs 88x180 mm dik, isolatie 12cm; opbouw midvloer constructie + trap; buitenschrijnwerk met dubbel glas geplaatst; terrasdelen geleverd en geplaatst; en natuurlijk het transport en werkuren)

De prijs inclusief registratierechten en BTW komt op 160.000€ winddicht (keuken, elektriciteit, sanitair,... nog te plaatsen in overleg met New Finwood; voor meer informatie over massief houten woningen: www.newfinwood.be)

De koper dient zich te houden aan de verkavelingsvoorschriften. Voor meer info kan u, ook buiten de kantooruren en tijdens het weekend, vrijblijvend contact opnemen via kim@reds.be.

Ons meest recente en volledige vastgoedaanbod vindt u op www.reds.be en www.immoscoop.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Lille
Straatnaam Bosuilweg
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 60 m2
Terrein Oppervlakte 868 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2020
Makelaar Ref. 3362308
IMMOSCOOP Ref. OKBVI8244200130
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Gebied voor verblijfsrecreatie
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF