Beschrijving

RUSTIG GELEGEN BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING OP 6A73CA

Gelegen in een rustige woonwijk vind je op de Heide ter hoogte van huisnummer 163 deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug. Op slechts 5 min verwijderd vind je het bruisende centrum van Lommel waar je kan genieten van gezellige cafés, restaurants en winkels. Ook is er een snelle verbinding naar omliggende gemeentes dankzij de N71 en de N73 (Noord-Zuidverbinding). Dit perceel heeft de optimale combinatie van rust en ruimte in de nabijheid van al de nodige faciliteiten.

Dit mooi bouwperceel laat toe om een grondgebonden ééngezinswoning in open bebouwing te construeren.
De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 12 meter te voorzien op zowel het gelijkvloers als op het verdiep. Je mag maximaal 2 bouwlagen creëren onder de kroonlijst met een maximale kroonlijsthoogte van 6,5 meter. De nokhoogte mag maximaal 11 meter bedragen t.o.v het maaiveld met een vrije keuze van dakhelling.

De toekomstige woning dient ingeplant te worden volgens plan in bijlage.

Vrijstaande bijgebouwen zijn toegestaan achter de hoofdbouw met een maximale oppervlakte van 40m². Om privacy redenen worden dichte afsluitingen in de vorm van metselwerk, houten panelen enz. met een maximumhoogte van 2 meter toegestaan op de zijdelingse perceelgrens.

Je kan de volledige voorschriften en afpalingsplan downloaden onder de knop 'bijlage'. Zit je toch nog met enkele vragen? Heeft deze knappe bouwgrond jouw interesse gewekt? Laat het ons weten: 011/22 22 95!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Lommel
Straatnaam Heide
Transactie Te Koop
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. UEUZR1788210503
Publicatie 03/05/2021
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF