Beschrijving

RIANT, GUNSTIG GEORIENTEERD PERCEEL VAN 21A42CA OP TOPLOCATIE TE LUMMEN

In Meldert, een deelgemeente van de gemoedelijke gemeente Lummen vind je in een rustige straat, de Gyzevennestraat ter hoogte van huisnummer 19, dit riant zuidwestelijk georiënteerd perceel van 21A42CA terug.
Wonen in deze gemeente heeft verschillende voordelen. Enerzijds biedt de gemeente een bruisend centrum met al de nodige faciliteiten binnen handbereik en anderzijds is deze plaats bijzonder groen en landelijk. Wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers zullen hier zeker en vast hun hart ophalen. Daarnaast kent Lummen een uitstekende bereikbaarheid dankzij de op- en afrit van de E313 en E314 en het klaverblad. Jouw gezin vestigen op een rustige doch centrale locatie? Dan ben je hier absoluut aan het juiste adres!

Deze gunstig georiënteerde bouwgrond leent zich voor het optrekken van een woning in open bebouwing met als bestemming een ééngezinswoning.

De woning dient ingeplant te worden op 9 meter uit de as van de voorliggende weg en 3 meter ten opzichte van de zijdelingse perceelsgrenzen.

Dankzij de straatbreedte van 19,80 meter kan je hier ongetwijfeld een imposante gevelbreedte creëren. De toekomstige woning mag bestaan uit twee bouwlagen met op het gelijkvloers een diepte van 17 meter en op de verdieping een diepte van 12 meter. Hierbij moet rekening gehouden worden met een tuinzone van minimaal 10 meter.

De kroonlijsthoogte mag maximaal 6,5 meter bedragen.

Is jouw interesse gewekt na het zien van dit zoekertje of zit je nog met enkele vragen? Laat het ons weten op 011/22.22.95!,

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Lummen
Straatnaam Gyzevennestraat
Transactie Te Koop
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. KYUQX5316210821
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF