Beschrijving

KNAPPE BOUWGROND VOOR HALFOPEN BEBOUWING OP 6A 33CA

In Opoeteren, een deelgemeente van de gemeente Maaseik, vinden we op de Dornernieuwstraat naast huisnummer 51, deze knappe bouwgrond terug. Het lot kent een gunstig ligging voor een goede bereikbaarheid naar de nabijgelegen gemeenten As, Opglabbeek en Dilsen-Stokkom. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen of fietsen zeker geen gebrek. Voor de nodige faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer, scholen,... kan men in de directe omgeving terecht of in het centrum van Opglabbeek dat op slechts enkele minuten verwijderd van de bouwgrond ligt.

Het knappe perceel van 6a33ca is geschikt voor een halfopen bebouwing, heeft een breedte van 12,50 meter en een diepte van 49,75 meter. Een gevelbreedte van 9,5m mogelijk is. Er zijn 2 bouwlagen toegestaan met een bouwdiepte van 12 meter en maximaal 5 meter voor aanhorigheden. Het oprichten van een vrijstaand bijgebouw is toegelaten, doch enkel in functie van een bergplaats met een maximale oppervlakte van 30m² en een vrije ruimte van 6 meter tussen het hoofdgebouw en de eventuele bijbouw. Houdt u van groen? Afscheidingen worden bij voorkeur gedaan in haagbeplanting van max. 0,70m.

Daar de voorschriften ouder zijn dan 15 jaar, kunnen zij geen grond vormen tot weigering en moet men rekening houden met de goede ruimtelijke ordening. Een specifiek voorstel kan u steeds bekijken samen met de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Maaseik.

Voor meer informatie kan u altijd het verkavelingsplan en de verkavelingsvoorschriften raadplegen in bijlage of contact opnemen met het kantoor op 011/22.22.95!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Maaseik
Straatnaam Dornernieuwstraat
Transactie Te Koop
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. MSGUY8312210829
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF