Beschrijving

In het centrum van Niel in de Rupelstreek vinden we deze prachtige noordoost georiënteerde bouwgrond in een rustige straat. Een bakker, de beenhouwer, de bank, de post, buurtwinkels, scholen, openbaar vervoer (bus, trein), werkelijk alles bevindt zich op wandelafstand. Verbinding met de as Antwerpen - Brussel via de A12 (op 5 min).

Het perceel beschikt over 547m² totale oppervlakte en is 10m breed aan de straatzijde en heeft een diepte van 50m en valt onder het RUP "Sporthal" zone voor wonen - deelzone A.
Volgens de stedenbouwkundige voorschriften is dit een zone voor ééngezinswoningen (halfopen of gesloten bebouwing) met maximaal 2 bouwlagen en een dakverdieping, die als nuttige ruimte mag worden ingericht (geen aparte woongelegenheid).
De voorgevelbouwlijn dient op de zonegrens te staan, de eerste bouwlaag mag een maximale bouwdiepte van 17m hebben, de tweede bouwlaag een maximale bouwdiepte van 13m. Op de eerste bouwlaag wordt een dakterras achteraan toegestaan met een diepte van maximaal 3m.
De kroonlijsthoogte bedraagt maximum 7m, de nokhoogte maximum 11m.bouwhoogte mag maximaal 6 tot 6,50m bedragen, gemeten van het peil van het voetpad tot de bovenkant van de kroonlijst.
Een zadeldak met een maximale dakhelling van 45° is verplicht en bedekt de eerste 9 meter. Dakuitbouwen op hellende daken kunnen worden gerealiseerd met een totale breedte die maximaal 1/3 van de kroonlijstlengte bedraagt en met een maximale hoogte van 1/2 van de dakhoogte.

Verdere specificaties zijn steeds ter beschikking in één van onze kantoren.

EPC: niet van toepassing.

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of surf naar www.habicom.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Niel
Straatnaam Albertstraat
Transactie Te Koop
Terrein Oppervlakte 547 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Kadastraal Inkomen €3
Makelaar Ref. 4200
IMMOSCOOP Ref. CAZZC8701190704
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF