Beschrijving

In het landelijke, pittoreske Ransberg vind je deze mooie BOUWGROND voor HOB op wandelafstand van bushalte, kinderdagverblijf, dokterspraktijk, bakker, beenhouwer ...
LOT 2 heeft een oppervlakte van 5,78 are en een straatbreedte van 14,32m. De tuin is zuidoost georiënteerd. De maximale bouwbreedte is +/- 11m vooraan en +/- 10m achteraan. De maximale totale bebouwbare oppervlakte bedraagt +/- 145m² (op het gelijkvloers). VP 95.000 Euro.
De verkavelingsvoorschriften omvatten oa. de woning is max 15m diep op gelijkvloers en max 12m diep op verdieping, 3m afstand tot de zijdelingse perceelsgrenzen, kroonlijsthoogte van max 6m bij hellend dak en 6,50m bij plat dak, garage of carport bevinden zich binnen het bouwvolume of als bijgebouw in de achtertuinstrook, kelders zijn toegelaten doch geen ondergrondse afritten, veranda toegelaten van max 30m² en max 6m diep achter de woning, complementaire bedrijvigheid toegelaten tot max 100m² ... Plannen en voorschriften in pdf te downloaden op www.cdsimmo.be. Optioneel wordt deze bouwgrond ook aangeboden met een nieuwbouwwoning naar keuze.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Ransberg
Straatnaam Dorpsstraat
Transactie Te Koop
Terrein Oppervlakte 578 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 1840
IMMOSCOOP Ref. MKELA4614190814
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF