Beschrijving

Bouwgrond (411m²) voor halfopen bebouwing in doodlopende straat met zuid-oostelijke oriëntatie vlakbij het centrum van Tielen met alle faciliteiten vlakbij.

Ligging
In een gloednieuwe verkaveling vindt je dit perceel voor halfopen bebouwing terug. De tuinzone kent een gunstige zuid-oostelijke oriëntatie en grenst aan de rustige achtertuinen van de achterburen. Door een erg centrale maar rustige ligging vind je het centrum van Tielen met treinstation terug op slechts 800m.Bovendien is er een vlotte verbinding door de aanwezig invalswegen naar de omliggende dorpen en geniet je van een groene omgeving vlakbij.

Beschrijving
Het perceel zelf is voorzien voor het bouwen van een halfopen woning die aan de ene zijde gekoppeld is met een andere woning en aan de andere zijde voorzien is van een gekoppelde garage met deze van de buurman.
Op het centraal en rustig gelegen perceel van 411 m² geniet je bovendien van een gunstige zuid-oostelijke oriëntatie.
Bovendien is deze grond reeds voorzien van een overeenkomst met Blavier Woningen waarbij je nog alle keuze hebt in eigen ontwerp, stijl, materiaalkeuze, budgetten,... en de bouwheer hier de ontwikkeling van jouw droowwoning voor zijn rekening neemt.

Bouw jij hier binnenkort jouw droomwoning? Maak dan snel je afspraak!

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht:bouwvergunning/omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Tielen
Straatnaam Muziekstraat
Transactie Te Koop
Terrein Oppervlakte 411 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 4199720
IMMOSCOOP Ref. SRULH3964210502
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming bouwgrond
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF