Beschrijving

Het Heyken, een verkaveling voor wie houdt van veel groen en rust, maar toch graag vlakbij centrum van Turnhout wilt wonen. Het project omvat 15 bouwgronden voor halfopen en open bebouwing. De oppervlaktes variëren van 397m² tot 680m².

Ligging:

De verkaveling ligt in een nieuwe stadsontwikkeling net buiten de ring van Turnhout. De bouwgronden zijn rustig en in het groen gelegen vlakbij de rivier de Aa. De Grote Markt van Turnhout bevindt zich op +/- 15 min. wandelen en de verbinding naar omliggende gemeenten en de autostrade E34 is tevens optimaal.

Omschrijving:

De gehele stadsontwikkeling komt er met veel aandacht voor het oog. De stedenbouwkundige voorschriften zijn waakzaam opgemaakt zodat het resultaat een harmonisch geheel zal vormen. De bouwstijl is modern, verwijzend naar de architectuur van de Turnhoutse School.

Complementaire functies (zoals het uitoefenen van privé-diensten en vrije beroepen) zijn toegelaten tot maximum 50% van de gelijkvloerse oppervlakte.

U kunt de bouwvoorschriften terugvinden onder de tab 'prijzen/plans/docs'. Stedenbouwkundige inlichtingen gvg, gmo, gvkr, vv, wg.

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Turnhout
Straatnaam Oude Dijk
Transactie Te Koop
Terrein Oppervlakte 476 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 3577295
IMMOSCOOP Ref. JGGUX1387190731
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming bouwgrond
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF