Beschrijving

GUNSTIG GELEGEN BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING VAN 6A72CA

De gezellige en populaire gemeente Zonhoven is de thuisbasis voor dit knap perceel van 6A72CA. We bevinden ons hier op een zeer goede locatie gezien de centrale ligging tussen Genk, Hasselt, Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder. Het centrum vinden we nabij waardoor ook al de nodige faciliteiten binnen handbereik liggen. De oprit van de E314, die we op enkele minuten terugvinden, is ideaal voor diegene die dagelijks langere afstanden moet overbruggen. Nood aan ontspanning, het 22HA grootte vijvercomplex 'de Ballewijer', vinden we op wandelafstand, aan natuur in de buurt dus zeker geen tekort. Wie eerder het actieve wil opzoeken en graag sport, kan terecht in het openluchtcentrum 'de Basvelden'.

Deze bouwgrond leent zich voor het optrekken van een ééngezinswoning in open bebouwing binnen de verkavelingsvoorschriften die u in bijlage kan terugvinden. Een zorgwoning of kleinschalig vrij beroep is hier eveneens toegelaten mits voldaan wordt aan de nodige vereisten. De woning dient ingepland te worden zoals aangeduid op het verkavelingsplan in bijlage. Met een perceelbreedte van 26,90 meter kan men hier een woning construeren van 14meter breed. Het geheel mag bestaan uit twee bouwlagen met een hoogte die bepaald wordt o.b.v. de keuze van de dakvorm. Wanneer men kiest voor een plat dak bedraagt de kroonlijsthoogte max. 6,5 meter. Bij een hellend dak is de kroonlijsthoogte 6 meter en de nokhoogte 10 meter. De bouwdiepte bedraagt op beide verdiepen maximaal 10 meter.

Vrijstaande bijgebouwen zijn mogelijk in de vorm van een kleine constructie van 10m² zoals een kippenhok, hondenhok, serre, aanvullend tuinhuis, etc. Dit dient steeds te gebeuren in de achtertuinzone. De kroonlijsthoogte hiervan bedraagt bij een hellend dak max. 3 meter en de nokhoogte 4,5 meter. Bij een plat dak is de hoogte beperkt tot 3,5 meter. Inpandig dient er een tuinberging van minimaal 9m² en een inpandige garage of carport voorzien te worden.

Een inrit mag voorzien worden aan de rooilijn met een breedte van 3 meter. Houdt u van groen? De afsluitingen dienen bij voorkeur te gebeuren in de vorm van inheemse hagen, struiken of bomen. Indien men kiest voor een draadafsluiting kan dit met een hoogte van 2 meter.

Is dit de perfecte grond voor uw droomhuis? Raadpleeg alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Heeft u nog verdere vragen? Contacteer ons op het nummer 011/22.22.95

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Grond
Ligging Zonhoven
Straatnaam Ramaekersveldweg Lot
Transactie Te Koop
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. NNXEV9494210810
Stedenbouwkundig vergunning Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF