Beschrijving

Geniet van vrijstelling op de doorstorting van de bedrijfsvoorheffing!

Ligging
Gunstig en centraal gelegen op de voormalige "Coblo"-site op het bedrijventerrein "Holven" te Balen. De wegontsluiting van het bedrijventerrein gaat via het aansluitpunt Puttestraat-Hoolst en via de insteekweg Puttestraat. De ontsluiting over het water gebeurt via het kanaal Dessel-Kwaadmechelen.

Beschrijving
Zeer ruime, moduleerbare unit van3.742 m²en met een vrije hoogte van 8m.Deze unit kan opgedeeld worden in afzonderlijke kleinere units (minimum 880m²) afhankelijk de noden van de klant.
De ruimte is voorzien van een gepolierde betonvloer en geniet door de lichtstraten (met rookkoepels) veel lichtinval. Bijkomende industriëleverlichting is reeds geïnstalleerd. De volledige hal is voorzien van een sprinkler-installatie (voordeel brandverzekering) alsook leidingen voor perslucht.

Via2 grote geautomatiseerde sectionaalpoorten aan de voor- en achterkant van het gebouw (elk 5m60 breed en 6m18 hoog)hebt u overal makkelijk toegang tot de unit.

Mogelijkheid tot inrichten van bureel.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien tegen het gebouw!

De Coblo-site is een bedrijventerrein bestaande uit 6 units welke een totale oppervlakte van 18.525 m² hebben. Het terrein is verlicht en volledig omheind met aan de straatkant staalmatten en een toegangspoort en aan de zij- en achterkant een Heras-omheining van 2m hoog. Op het terrein zelf is gezorgd voor een vlotte verkeerscirculatie en voldoende parkeergelegenheid.

-- De plannen van deunits vindt u terug onder het tabblad "doc's-plans" --

Recente moduleerbare bedrijfsunit met een totale oppervlakte van 3.742 m² en vrije hoogte van 8m op de voormalige "Coblo"-site, centraal gelegen en goed bereikbaar op het bedrijventerrein "Holven" te Balen.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Industrieel
Ligging Balen
Straatnaam Puttestraat
Transactie Te Koop
Woonoppervlakte 3742 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. 2983650
IMMOSCOOP Ref. GLDOB5148191201
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Stedenbouwkundige bestemming industrieel gebouw
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF