UIS: 4263125

Beschrijving

Op deze site in Herdersem was voormalig een melkfabriek gevestigd. De verkoop omvat het woonhuis, de achterliggende terreinen en de fabriekspanden, op een totale oppervlakte van 77are 41ca.

Het woonhuis omvat een leefruimte met zit- en eethoek, voorzien van massieve parket en een sierschouw. Aansluitend is er een geïnstalleerde keuken, apart gastentoilet en bureelruimte. Er is ook een kelder aanwezig.

Via de traphal bereikt met op de overloop/1e verdieping een eerste slaapkamer met ensuite badkamer (dubbele wastafel, toilet, aparte douche, ligbad). Achter de badkamer bevindt zich een ruimte die kan ingericht worden als dressing (nu wasplaats). Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers. De derde verdieping is zolderruimte (met houten roostering), nu gebruikt als bergruimte. Het dak is nog niet geïsoleerd. Centrale verwarming op aardgas; nog enkel glas aanwezig.

Achter de woning staan de voormalige fabrieksgebouwen (+- 760m2 grondoppervlakte). Deze zijn onderverdeeld in enkele ruimtes op gelijkvloers en verdieping en worden momenteel gedeeltelijk verhuurd. Er is geen verwarming of isolatie aanwezig. Achteraan het terrein bevindt zich nog een afzonderlijke loods (+- 500m2) die momenteel verhuurd wordt. Huuropbrengst via geplaatste installatie en zendantennes van Proximus op het gebouw. De Grote Baan wordt momenteel heraangelegd (asfalt, fietspad, ...). Einde der werken is voorzien eind 2019.

Contacteer Verrassend Vastgoed voor meer informatie over dit uitzonderlijke pand!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Industrieel
Ligging Herdersem
Straatnaam Grote Baan
Transactie Te Koop
Woonoppervlakte 228 m2
EPC Waarde 544 kWh/m2
Energie Certificaat 2144541
Kadastraal Inkomen €8698
Bouwjaar 1920
Makelaar Ref. 4263125
IMMOSCOOP Ref. RULSV5732210526
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied
EPC-waarde

Contact

OF