Beschrijving

KMO gebouw aan de doorgaande weg van Hoogstraten naar Sint Lenaarts met werkplaats / loods (+/- 1.000m²) en inpandig appartement. Het gebouw is gelegen in een gebied voor milieubelastende industrieën.

Het betreft een vrijstaand KMO gebouw. Het voorste gedeelte aan de straatzijde op het gelijkvloers is ingedeeld met een ruim en comfortabel appartement en kantoorruimte. Achteraan bevindt zich de werkplaats en opslagplaats.

De gevel van het gebouw is afgewerkt met grijze betonpanelen en deels met metalen profielplaten. Het plat dak is met roofing afgedekt, het licht hellend zadeldak is met golfplaten afgedekt. De ramen en deuren van het appartement zijn van meranti en voorzien van dubbele beglazing.

Appartement op het gelijkvloers van 125m² is als volgt ingedeeld: woonkamer, volledig uitgeruste keuken met massief eiken keukenblok en granieten werkblad, badkamer met ligbad en douche, 2 slaapkamers, wasplaats en toilet. Aansluitend een mooi aangelegde tuin.

Vooraan in de grote loods zijn er 3 burelen, receptie, kitchenette en toilet.

Grote loods van 800m²: metalen liggers op metalen pijlers afgedekt met geïsoleerde golfplaten en lichtstroken in pvc. Wanden zijn deels met geïsoleerde profielplaten en deels met betonpanelen. Polybetonvloer. Drie sectionale poorten. Toilet.

Werkplaats van 135m²: metalen liggers op metalen pijlers afgedekt met profielplaten. Wanden uit profielplaten. Polybetonvloer.

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Industrieel
Ligging Hoogstraten
Transactie Te Koop
Woonoppervlakte 1615 m2
EPC Waarde 377 kWh/m2
Energie Certificaat 2096426
Kadastraal Inkomen €5224
Makelaar Ref. 20182071
IMMOSCOOP Ref. STMIC1962181205
Publicatie 05/12/2018
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming industriegebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF