Beschrijving

Het pand is gelegen op een gunstige locatie en kent bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en daarbij liggen zowel de Franklin Rooseveltplaats alsook het Centraal Station op wandelafstand. Verder zijn er verschillende vélo-stations in de nabije omgeving gesitueerd. In- en uitvalswegen bereikt u in een mum van tijd.

Het gebouw beschikt over 3 verdiepingen en een kelder en is opgedeeld in 6 units tussen de 39 m² en 57 m². De elektriciteit is conform. De centrale verwarming is op gas. Verder zijn er aparte meters voor water, gas en elektriciteit. Er is overal dubbele PVC-beglazing geplaatst. Het dak is conform 2020. De totale huuropbrengsten bedragen €2900/maand.

Het eerste appartement op het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 46 m² en beschikt over 2 slaapkamers van respectievelijk 9 m² en 12 m². Verder is er een leefruimte van 17 m² met aansluitend een keuken van 5 m². De badkamer is 3 m² groot en beschikt over een douche, wc en lavabo.

Het tweede appartement op het gelijkvloers heeft een oppervlakte van 57 m² en tegelijk ook het grootste van de 6. Het beschikt over een inkomhal (8 m²) met rechts toegang tot de badkamer (3 m²) met douche en wc. Vervolgens staan we in een ruime leefruimte van 33 m², waar een lichtkoepel voor het binnenvallende licht zorgt. De slaapkamer is 8 m² groot en de keuken meet 5 m².

Op de eerste tussenverdieping situeert zich een appartement van 39 m² met een slaapkamer van 11 m². De leefruimte met open keuken heeft een oppervlakte van 25 m². De badkamer is 3 m² groot en beschikt over een douchecabine, wc en lavabo.

De unit op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van 41 m² en beschikt over 2 slaapkamers van respectievelijk 6 m² en 9 m². Verder is er ook hier een badkamer (3 m²) met douchecabine, wc en lavabo. De leefruimte is 18 m² groot en de aangesloten keuken meet 5 m².

Op de tweede etage is er een appartement van 41 m² gesitueerd met een slaapkamer van 10 m². De oppervlakte van de leefruimte bedraagt 22 m². Ook hier is er een badkamer (3 m²) met douchecabine, wc en lavabo. De keuken is 6 m² groot.

De zesde unit bevindt zich op de derde verdieping en is 39 m² groot met een slaapkamer van 12 m². De leefruimte met open keuken heeft een oppervlakte van 24 m². De badkamer meet 3 m² en beschikt over een douchecabine, lavabo en wc.

Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Opbrengsteigendom
Ligging Borgerhout
Straatnaam Van Geertstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 6
Badkamers 6
Woonoppervlakte 300 m2
Terrein Oppervlakte 90 m2
EPC Waarde 262 kWh/m2
Energie Certificaat 0001413717-9
Kadastraal Inkomen €830
Makelaar Ref. 3595582
IMMOSCOOP Ref. BIGCL8219191224
Publicatie 24/12/2019
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming In aanvraag
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF