Beschrijving

Ben je op zoek naar een half open bebouwing met parkeermogelijkheid en tuin? Dan is deze comfortable, lichte woning het bezoeken waard! Eveneens geschikt voor kantoor / wonen ! Gelijkvloers treffen we een ruime woonkamer, open geïnstalleerde keuken met toegang tot de veranda, tuin. 1ste verdieping: 2 ruime slaapkamers en douchekamer. 2de verdieping: 3 slaapkamers met vernieuwde douchekamer. Trappenhal nog af te werken! Heeft u ook parkeerproblemen voor uw camper? Verhoogde carport aanwezig naast het pand. Tevens extra parkeerplaatsen, in en voor het pand. Heeft u groene vingers? Laat u voluit gaan in de tuin die extra voorziening heeft van op hoogte gemaakte inox vervaardigde plantentafels. Energiezuinig dankzij de 21 zonnepanelen en de gevelisolatie.
EPC: 402 kWh/m² UC: 2193849

Wens je jouw huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Op zoek naar een vastgoedmakelaar voor de verhuur of het beheer van jouw eigedom(men)?
Leer ons kennen! Abricasa staat voor een persoonlijke vastgoedbegeleiding van A tot Z!
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 03 259 04 04 of spring binnen op ons kantoor te Kasteelstraat 58 - 2000 Antwerpen! Je bent van harte welkom!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Aartselaar
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Woonoppervlakte 189 m2
Terrein Oppervlakte 300 m2
EPC Waarde 402 kWh/m2
Energie Certificaat 2193849
Makelaar Ref. 2019/V/025
IMMOSCOOP Ref. UCLQL5403191210
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF