UIS: W-02HKFX

Beschrijving

Deze unieke villa werd in 2010-2011 gebouwd volgens de regels van de kunst. Op een uniek perceel van ca. 5.251 m² en als laatst in een doodlopende straat, ademt deze woning rust uit met open zichten over weilanden. Er werd gewerkt met authentieke en gerecupereerde materialen, met oog voor detail en luxe. Met een bewoonbare oppervlakte van ca. 400 m² (zonder de bewoonbare kelders en garage) is er bij deze woning geen gebrek aan comfort en ruimte.
De woning beschikt over een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vervolgens een ruime leefruimte en eetkamer op bourgondische steen en parket met elks hun eigen openhaard. Aparte TV-kamer en bureauruimte op eiken parket. De keuken werd volledig ingericht met arduin, bourgondische steen en apparaten van uiterst topkwaliteit. Aanpalend bevindt zich een bijkeuken met apart toilet en 2de inkom. De woning is voorzien van een garage met 1 autostaanplaats en een ruime oprit met 4-5 autostaanplaatsen afgesloten met een automatische poort.
Op de eerste verdieping bevinden zich de 1ste en 2de slaapkamer met dressing en gezamenlijke badkamer. De badkamer is uitgerust met dubbel wastafel en inloopdouche. De 3de slaapkamer is ook voorzien van een eigen dressing. Tot slot een ruime masterbedroom met dressing en eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De gehele 2de verdieping is afgewerkt en kan ingericht worden naar wens, deze beschikt ook nog over een aparte (slaap)kamer. De woning is ¾ onderkelderd, deze is ingericht als speelruimte, bijkeuken/wasplaats, berging en technische ruimte.
Daaropvolgend beschikt de woning nog over een unieke West-georiënteerde tuin met een stenen terras, speeltuin en een ruim zwembad dat verwarmd is en volledig kan

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF