Beschrijving

RUSTIGE, GELIJKVLOERSE HOB MET INPANDIGE GARAGE, 3SLKS OP EEN PERCEEL VAN 14A50CA

In de Pleinstraat 35 te Alken vinden wij deze gelijkvloerse woning terug. Een groot pluspunt aan deze ligging is de nabijheid van het centrum met al haar faciliteiten, het station en de N80 (expresweg Hasselt Sint-Truiden). Ondanks dit gegeven, bevindt men zich hier in een rustige omgeving.

Wij betreden de woning via de voordeur en komen toe in de inkomhal. Via de dubbele deur krijgen wij toegang tot de woonkamer bestaande uit een zit- en eethoek.In de zithoek is het aangenaam vertoeven door de aanwezigheid van de pelletkachel (deze is eigendom v/d huurders). Naast de eethoek vinden wij de keuken terug. Deze is ook toegankelijk via de zijingang van de woning. Zowel via de keuken als de woonkamer krijgen wij toegang tot de hal/gang die ons naar de andere ruimtes brengt. In deze woning zijn drie slaapkamers aanwezig die zich allemaal aan de achterzijde van de woning bevinden. Iedere slaapkamer heeft zich op de tuin. Verder beschikt de woning nog over een afzonderlijk toilet, de badkamer en de garage. In de badkamer vinden wij het lavabomeubel, douchebad en de aansluitingen voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast terug. Op het einde van de hal/gang vinden wij de garage terug. Deze ligt enkele treden lager dan de woning. De garage is voorzien van een automatische sectionaalpoort en biedt voldoende ruimte om een wagen te plaatsen + bijkomende spullen te stockeren.

Zowel via de achterdeur terug te vinden aan de garage als via de zijingang aan de keuken krijgen wij toegang tot de ruime tuin die volledig op het zuiden is geörienteerd. In de tuin vinden wij een afdak grenzend aan de garage, zonwering en een tuinhuis terug. Kortom al de elementen om tot rust te komen zijn van de partij. De duiventil achteraan in de tuin is eigendom van de huidige huurders en zal bij einde van de huurovereenkomst verwijderd worden.

Of u nu opzoek bent naar een woning om zelf te wonen of u zoekt een interessante investering, voor beide bent u hier aan het juiste adres! De woning wordt momenteel verhuurd aan 901,61 euro per maand (huurprijs na indexatie). Indien u deze woning aankoopt voor eigen gebruik neemt u het bestaande huurcontract over en kan u de huurovereenkomst opzeggen zodra de notariële akte heeft plaatsgevonden. Uiteraard dient men hier rekening te houden met de wettelijke opzegtermijn.

Neem contact op met Immo Haven voor een vrijblijvende afspraak op 011 74 30 60 - info@immohaven.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Alken
Straatnaam Pleinstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 139.75 m2
Terrein Oppervlakte 1464 m2
EPC Waarde 551 kWh/m2
Energie Certificaat 20161006-0001900554-1
Kadastraal Inkomen €894
Bouwjaar 1973
Makelaar Ref. 511206407
IMMOSCOOP Ref. QSZPS4222210915
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
EPC-waarde

Contact

OF