UIS: 3452 - 22/04/2021

Beschrijving

Achter een bescheiden gevel schuilt deze aangename woonst die in de jaren 2005 volledig heropgebouwd werd tot gezinswoning. Via de houten toegangspoort komen we op de mooi aangelegde binnenkoer. Van hieruit zijn zowel het woonhuis als het bijgebouw/tweede woonst als de polyvalente ruimte bereikbaar.

Het gelijkvloers van het woonhuis is ingedeeld in een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ingerichte leefkeuken met eethoek, een aangename woonkamer met open haard en een zitruimte met zicht op de aangelegde tuin.

Vanuit deze leefruimte heeft men toegang tot een grote polyvalente ruimte – deze is eveneens bereikbaar via de binnenkoer. Deze is momenteel ingericht als speelzaal maar kan perfect dienst kan doen als kantoor of extra slaapkamers.

De bovenverdieping omvat drie slaapkamers, een zithoekje, een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo en een apart toilet.

Het tweede gedeelte aan de straatzijde gelegen, bestaat uit een living met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Ook dit bijgebouw kan perfect functioneren als kangoeroe woning of kantoorruimte.

Tot slot is er een inpandige garage met technische ruimte en een overdekt terras.

De woning werd volledig gerenoveerd in ±2005 met kwalitatieve materialen zoals: eiken parket, eiken deuren en balken, glasramen en open haard, kasseien, …

Verder is er nog een grote stalling van 500m² die vergund, geïsoleerd en verwarmd is. Deze doet momenteel dienst als opslagplaats maar kan perfect terug ingericht worden als stallen of hobbyruimte.

Het zuidwest georiënteerd perceel werd onderverdeeld in een aangelegde tuin, een grote weide en aparte weides met stal om dieren te houden. Het volledige domein is omheind.

Dit landhuis is uiterst geschikt voor wie wil genieten van rust en privacy, eventueel in combinatie met praktijk of kantoor (max 100 m²) aan huis en/of met stallingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Alken
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Woonoppervlakte 467 m2
Terrein Oppervlakte 16310 m2
EPC Waarde 217 kWh/m2
Energie Certificaat 23248
Kadastraal Inkomen €865
Bouwjaar 1924
Makelaar Ref. 3452
IMMOSCOOP Ref. JTJCL9992210422
Publicatie 22/04/2021
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Niet van toepassing
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF