Beschrijving

Centraal gelegen gezinswoning met 4/5 slaapkamers en een zéér grote (855m²) recente (2016) hal bestemd voor het houden van paarden met een achtergelegen grond van ca 13.008m² groot. (totale opp. percelen 15.003m²)

Inkomhal met hoge plafonds en authentieke tegelvloer, middels fraaie dubbele openslaande deuren komt u in de woonkamer, welke een mooie houten vloer, en een schouw heeft. De hoge plafonds geven ook een ruimtelijk effect. De bescheiden keuken is vanuit de centrale gang, alsook de woonkamer bereikbaar. Vanuit de keuken is de kelder en de achtergelegen eetkamer bereikbaar, welke ook voor andere doeleinden zou kunnen dienen. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en een dubbele lavabo. Toilet met handenwasser. Vervolgens is er nog een cv-ruimte, bergplaats en een ruime stockageruimte.

De verdieping is bereikbaar middels de fraaie authentieke trap in de inkomhal. Aan de overloop grenzen 2 ruime slaapkamers, alsook een kleinere studie- / slaapkamer.

De deels afgewerkte zolderverdieping is met dezelfde vaste trap bereikbaar en heeft momenteel 1 slaapkamer, de andere zolderkamer is niet afgewerkt, maar heeft een raam en is desgewenst om te vormen tot slaapkamer.

Grootste troef van deze eigendom is de achtergelegen solide hal welke in 2016 is afgewerkt.
Deze hal heeft als afmetingen 38m x 22.5m en is ca 7,5hoog in de nok. De hal heeft momenteel een beklinkerde vloer, energiezuinige verlichting, lichtdoorlatende lichtstraat op de nok, geïsoleerde dakpanelen en zowel aan de voor- als achterzijde automatische roldeuren, en 4 schuifdeuren (2 voor en 2 achter) Vergunning klasse 1, voor het houden van 16/18 paarden.

De achtergelegen grond is bereikbaar vanaf de hal, ernaast, of via een verderop gelegen servitudeweg. Op een boogscheut van de Nederlandse grens. De vergunning voor de hal is enkel voor "paardenactiviteit" of "paardenstoeterij".

De woning heeft een aantal authentieke elementen, hoge plafonds in de hal en woonkamer, en biedt mogelijkheden om kantoor aan huis te houden. Omringd door uitgestrekte bossen, dus een buitenkansje voor de paardenliefhebber !!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Arendonk
Straatnaam Grens
Transactie Te Koop
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Woonoppervlakte 190 m2
Terrein Oppervlakte 15000 m2
EPC Waarde 519 kWh/m2
Makelaar Ref. 2cdeb1c0-e0a7-4e2d-88f8-773962618d63
IMMOSCOOP Ref. ALNYM7216190628
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming In aanvraag
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF