Beschrijving

Deze prachtige en unieke eigendom werd gerealiseerd in een hedendaagse architectuur, beschikt over een riante indeling met o.a. zes slaapkamers, drie badkamers, bureel, een aangrenzende polyvalente ruimte van maar liefst 220m², en is landelijk gelegen op 3.481m² in een autoluwe straat, evenwel op korte afstand van het centrum.

Vanuit de ruime inkomhal met gastentoilet betreedt men door de glazen deur de lichte woonkamer, welke via een grote schuifpui toegang en uitzicht verschaft tot het terras en de tuin met wijds uitzicht. Via een centrale tussenruimte komt men in de immense leefkeuken van 45m² met leeshoek/bibliotheek, kelder, bureel met archief en toilet. Vooraan links bevindt zich de inpandige garage met plaats voor twee wagens en voorzien van een elektrische sectionaalpoort, aansluitend een gang met logeerkamer en dressing, technische ruimte met warmtepomp en zonneboiler. Achteraan bevindt zich nog een mooie kantoorruimte met zicht op de tuin, een toilet en douchekamer. 
Op de verdieping treft men vier slaapkamers, een badkamer met ligbad, douchecel en dubbele wastafel, en geeft een vaste trap toegang tot de dakverdieping, welke tevens als slaapkamer fungeert.
Het grote bijgebouw (336m²) grenst rechtstreeks aan het hoofdgebouw en voorziet in een waskamer, opslagruimte, berging, tweede garage en de mooie polyvalente ruimte met Finse sauna en ruime badcel met dubbele douche, bad en apart toilet. Info: Vg, Lwag, Gvkr, Gvv, Gmo.
Voor de paarden- en dierenliefhebber kan een achterliggend weiland van 3.441m² bij aangekocht worden voor €25.000.

Bijzonderheden:
- EPC: 169 kWh/m²jaar
- Vloerverwarming op warmtepomp en zonneboiler
- 3 badkamers
- 5 toiletten
- Alarminstallatie
- Krachtstroom
- Rolluiken (elektrisch)
- Landelijk uitzicht

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Arendonk
Straatnaam Duvelsstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 6
Badkamers 3
Woonoppervlakte 570 m2
Terrein Oppervlakte 3481 m2
EPC Waarde 169 kWh/m2
Bouwjaar 2012
Makelaar Ref. 4407623
IMMOSCOOP Ref. KUIWR3479210707
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming agrarisch gebied
Overstromingsgebied Nee
EPC-waarde

Contact

OF