Beschrijving

RUIME NIEUWBOUWWONING MET GARAGE EN 3 SLPK!

Op de hoek van de Steenweg en Neereinde komt dit prachtige nieuwbouwproject. Door zijn centrale ligging kan men tal van winkels, supermarkten, scholen, apotheek, … terugvinden. In een straal van 500 meter vindt men werkelijk alles wat men nodig heeft. De Steenweg vormt tevens een rechtstreekse verbinding met het centrum van As dat men in slechts 10 minuten wandelen kan bereiken. Verder ligt As op het kruispunt van een aantal gewestelijke wegen waardoor deze locatie de ideale uitvalsbasis
de ideale uitvalsbasis
is, zowel met de wagen als het openbaar vervoer. Zo bevindt zich o.a. het bruisende Genk op nog geen 10 minuten rijden.

Daarnaast is As een Residentieel dorp te midden van heidevelden en bosgebieden op de grens van de Kempen en Maasland. Bos- en heidegebieden beslaan bijna 60 procent van de oppervlakte hier. In het oosten van As fungeert het voormalige treinstation als één der toegangspoorten naar het Nationaal Park Hoge Kempen
Nationaal Park Hoge Kempen
. Een netwerk van wandelpaden is in al de hierboven genoemde natuurgebieden te vinden. Ideaal dus om volledig tot rust te komen!

Het geheel omvat een stijlvolle en tijdloze architectuur met grote ramen die voor een mooie natuurlijke lichtinval zorgen. Het donkere hellende dak in combinatie met de lichte gevelsteen geven het project nog extra cachet. Het woonproject wordt door Top Invest gebouwd. Voor de creatie van deze residentie deden zij beroep op architectenbureau MaMu die voor dit mooi uniform concept zorgen.

Het project bestaat uit 9 appartementen en 1 woning. Een kleinschalig project dat gekenmerkt zal worden door comfort, ruimte en kwaliteit. Het geheel wordt afgewerkt met kwalitatieve, duurzame materialen en met het oog op een maximum aan comfort en lichtinval in een stijlvol karakter. De afwerking en uitrusting gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze zodat u uw eigen thuis creëert. In de basisprijs zijn reeds mooie bedragen voorzien voor vloeren, binnendeuren, keuken en badkamer.

Voor de keuken (inclusief plaatsing) is er een budget voorzien van 12.500 euro incl. BTW. Een badkamer (inclusief plaatsing) kan gekozen worden voor een bedrag van 6.000 euro incl. BTW. Voor de vloeren is er een budget beschikbaar van 50 euro/m² incl. BTW en voor de wandtegels in de badkamer is er een budget beschikbaar van 40 euro/m² incl. BTW. De plaatsing voor de tegels is reeds voorzien in de totaalprijs. De binnendeuren (inclusief plaatsing) kunnen gekozen worden voor een bedrag van 350 euro incl. BTW. De trap heeft een afwerkingsbudget van 2.500 euro incl. BTW. De keuken, badkamer, vloeren, deuren en trap zijn te kiezen in een toonzaal van een leverancier aangewezen door de bouwheer.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging As
Straatnaam Neereinde
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 194 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. RUMEC0763210927
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF