Beschrijving

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 4 karaktervolle woningen, die nog volledig naar eigen wensen kan afgewerkt en ingedeeld worden.

Deze woningen worden opgetrokken langs de Oudenaardsesteenweg in Avelgem, vlakbij het centrum waardoor je vlot buurtwinkels en scholen kan bereiken. verder biedt het een vlotte verbinding naar invalswegen.

Elk van de 4 huizen heeft unieke kenmerken en troeven. Zo beschikken ze elk over een eigen carport of garage, een aangename tuin waar je volop kan genieten van de avondzon en zijn er lichtrijke leefruimtes. Door speelse elementen in de verschillende gevels vormt het project eveneens een mooi geheel.

Er werd veel aandacht besteed aan een praktische indeling. De leefruimte en keuken vormen één geheel; de slaapkamers hebben realistische afmetingen, er is nog ruimte voor een zolderberging en nergens is verloren ruimte.

Ben je op zoek naar een klassevol huis te koop die praktisch ingedeeld is én betaalbaar? Aarzel dan niet om ons te conacteren voor verdere inlichtingen op 056/605.605!

- EPB: in opmaak
- Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag

Bekijk dit pand bij de makelaar

Beschikbare Units

Woning, 3 Slpks, 179 m2
€ 230.000
Woning, 3 Slpks, 206 m2
€ 235.000
Woning, 3 Slpks, 162 m2
€ 255.000

Contact

OF