Beschrijving

Ruime gezinswoning met veel potentieel

Deze ruime gezinswoning gelegen kortbij het centrum van Baal met vlotte verbinding naar omliggende steden en gemeenten is volledig op te frissen.

INDELING

Via een aparte en ruime inkomhal met apart gastentoilet betreed u de leefruimte met zithoek inclusief open haard en eetkamer. Zeer lichtrijke ruimte door de glaspartijen rondom. Aparte keuken is aansluitend aan de leefruimte en kan indien gewenst mee geïntegreerd worden met de leefruimte. Momenteel 1 slaapkamer op het gelijkvloers, 1 badkamer en 2 bergruimtes die u desgewenst kan omvormen naar bureau of extra slaapkamer. Ze interessant is op het einde van de gang de verbinding met de inpandige garage. Deze garage voldoen ruimte voor wagen en extra bergruimte. Hier zijn ook de voorzieningen voor elektriciteit en verwarming aanwezig.

VERDIEP

Via de centrale trappenhal betreed u het eerste verdiep waar zich nog 2 slaapkamers bevinden en een extra badkamer met al de nodige sanitaire voorzieningen. Ook op dit verdiep zijn er verschillende mogelijkheden om de indeling naar eigen smaak aan te passen. Zelfs uit te breiden naar extra bewoonbare oppervlakte indien u het de bergruimte boven de garage mee integreert.Bekijk zeker ons interactief grondplan om de indeling meer in detail te bekijken.


DEEL DIT PAND

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Baal
Straatnaam Nobelstraat 167
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 191 m2
Terrein Oppervlakte 3200 m2
EPC Waarde 559 kWh/m2
Bouwjaar 1982
Makelaar Ref. 10482
IMMOSCOOP Ref. BAIGV1059170913
Publicatie 13/09/2017
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF

Kaart