Beschrijving

Ligging: rustige ligging te Zondereigen Indeling: inkomhal, gastentoilet, woonkamer, keuken, garage, 2 badkamers, 5 slaapkamers, polyvalente ruimte, overloop, zolder, 2 garages, tuin Omschrijving: deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel van +/- 780 m², rustig gelegen te Zondereigen.
De woning is met een bewoonbare oppervlakte van +/- 280 m² verrassend ruim. Indeling met inkomhal en gastentoilet, woonkamer met tegelvloer en houtkachel. Achteraan een ruime keuken met kastwerk en Miele-toestellen (inductievuur, vaatwasser, combi-ovens, koelkast). Voorts zijn er op de benedenverdieping twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, toilet en badkamermeubel. De inpandige garage wordt momenteel gebruikt als bergruimte en wasplaats. Op de eerste verdieping treffen we drie slaapkamers met o.a. een grote master-bedroom (+/- 50 m²)met een tweede badkamer. Mooie extra’s zijn de polyvalente ruimte bruikbaar als speelkamer, tv-kamer etc… en de tussenruimte/overloop is bruikbaar als bv een dressing of bureau. Een grote bergzolder met vlizotrap is eveneens aanwezig.
Achteraan een tuin met terrassen, speeltuig en een oprit met een grote garage met zoldering. Algemeen: prima woning voor grote gezinnen, lagere school om de hoek, landelijke ligging!!! Epc-score: 190 kWh/m².
Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF