Beschrijving

Rustig gelegen woning te zondereigen op een perceel van ca. 780 m² met uitzicht over landerijen nabij de lagere school. De woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een woonkamer, een keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een polyvalente ruimte, een overloop, een zolder, 2 garages en een tuin. De woning is energiezuinig en heeft een EPC-score van 190 kWh/m².
Begane grond
De verrassend ruime woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 280 m². De entree is uitgerust met een gastentoilet en verschaft toegang tot de woonkamer afgewerkt met een tegelvloer en uitgerust met een houtkachel.
De ruime keuken bevindt zich aan de achterzijde van woning met een keukenblok voorzien van houten onder- en bovenkasten. Verder is de keuken uitgerust met een inductiekookplaat, een vaatwasser, combi-ovens en een koelkast van het merk Miele.
Verder bevinden er zich op de benedenverdieping 2 ruime slaapkamers, afgewerkt met vloerbekleding en laminaat, en een betegelde badkamer, voorzien van een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. De inpandige garage wordt momenteel gebruikt als bergruimte.
Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers, waaronder een master-bedroom van ca. 50m², met een tweede badkamer aan. Deze badkamer is nog niet afgewerkt en dient door de kopers zelf te worden afgewerkt. De polyvalente ruimte kan worden aangewend voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld een speelkamer, tv-ruimte, etc. De handige tussenruimte is bruikbaar als dressing of bureau.
Zolder
De grote bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap vanaf de eerste verdieping.

Algemeen
Woning is gebouwd in 1987.
EPC-score: 190 kWh/m²
Woning gelegen nabij lagere school.
Woning is zeer rustig gelegen
Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF