Beschrijving

Prachtig gelegen villa met aanpalend natuurgebied op 5000 m².
De villa bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, woonkamer, bureau en een bijzonder grote zolder dewelke nog afgewerkt kan worden. De woning is gebouwd op een perceel van 50 are grond dewelke achteraan uitgeeft tot een volledig nieuw aangeplant bos/natuurgebied van 13 000 m². Deze is aangeplant volgens de regels van de kunst en huisvest ook nog een vijver achteraan.

Indeling
Ruime centrale inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De grote leefruimte bestaat uit een woonkamer en een eetkamer. Deze betrekt de volledige linkervleugel van de woning en heeft zo bijzonder veel daglicht zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de woning. Ze geeft ook uit op het groot terras en het zwembad aan de tuin. Aansluitend aan de leefruimte treffen we de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle nodige apparatuur. In de rechtervleugel van de woning vinden we de kantoorruimte met zitkamer.

Verdieping
Op de eerste verdieping is er een centrale overloop naar de beide vleugels. De villa beschikt over 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De kleine badkamer beschikt over een wastafel en een douche. De masterbedroom dewelke nog ruimte biedt tot een dressing beschikt over een eigen badkamer met dubbele wastafel, een ligbad en een dubbele inloopdouche.
Verder is er nog een vaste trap naar de zolderverdieping dewelke nog heel wat mogelijkheden biedt.

Bijzonderheden
- Buitenzwembad.
- Goede bereikbaarheid.
- Zolder met ruime mogelijkheden.

Vg- Bg - Gdv - Gvkr - Gvv
EPC 342 kWh/m² Documenten Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 04/11406.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Beerse
Straatnaam Antwerpseweg 55
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Woonoppervlakte 500 m2
Terrein Oppervlakte 5000 m2
EPC Waarde 342 kWh/m2
Makelaar Ref. 04/11406
IMMOSCOOP Ref. INQIZ7390190401
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Neen
Voorkooprecht Neen
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF