UIS: 4350590 - 08/05/2021

Beschrijving

Ligging: rustige ligging nabij Janssen Pharmaceutica

Indeling: inkomhal, woonkamer, keuken, wasplaats, bureau, 4 slaapkamers, badkamer, kelder, garage, carport, tuinberging, terras, tuin

Omschrijving: zeer verzorgde woning op een perceel van 1095 m², rustige ligging nabij Janssen Pharmaceutica en op enkele minuten van het centrum van Beerse. Openbaar vervoer en supermarkt op wandelafstand. Indeling: inkomhal met gastentoilet en toegang tot een bureau. Aansluitende wasplaats. Woonkamer met tegelvloer en zicht op de tuin. Vernieuwde keuken met kastwerk, toestellen (2 combi-ovens, koelkast, inductievuur, vaatwasser).

Nachthal met toegang tot de drie slaapkamers en een tweede bureau (of 4de slaapkamer), waarvan 2 slaapkamers en bureau met vaste kasten.

Badkamer met inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Vaste trap naar de zolder met berging en een hobbykamer. Koele en droge voorraadkelder.

Zuidgerichte tuin met groot terras en tuinberging en waterput achteraan. Garage met aansluitende carport is eveneens aanwezig.

Prima epc-score van 281 kWh/m² met een maandelijks verbruik (gas + elektriciteit) van € 150. Keuring elektriciteit volgt.

Bijzondere informatieplicht:omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Beerse
Straatnaam Zuidstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Woonoppervlakte 235 m2
Terrein Oppervlakte 1095 m2
EPC Waarde 281 kWh/m2
Kadastraal Inkomen €1831
Bouwjaar 1971
Makelaar Ref. 4350590
IMMOSCOOP Ref. NQZHG2410210508
Publicatie 08/05/2021
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming huis
Overstromingsgebied Nee
EPC-waarde

Contact

OF