Beschrijving

Uiterst verzorgde, recente en kwaliteitsvolle HOB.

Vlakbij het centrum van Begijnendijk bevindt zich deze recente gezinswoning (6 jaar oud) die zeer mooi is afgewerkt. Steeds werd er gekozen voor zeer degelijke kwaliteitsvolle materialen.

Via de inkomhal met trappenhal en gastentoilet betreedt u de woning via de de ruime woonkamer met zithoek, eetkamer en open keuken met eiland.

Naast de keuken bevindt er zich een extra berging. Verder is er een aparte wasplaats met douchemogelijkheden.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van inloopdouche en een kamer die volledig ingericht werd is als dressing. Ruime gang met apart toilet. Met een vaste trap komt men op de tweede verdieping dewelke volledig is afgewerkt en waar een extra kamer werd ingericht.

De buitentuin is volledig aangelegd. Verharde oprit met afsluitbare poort en tuinterras maken dat de woning nauwelijks inkijk heeft van de buren. De afsluitbare buitengarage biedt plaatst voor uw wagen en extra bergruimte.Voor interactieve grondplannen met foto's, ga naar www.wijns.be.Neem snel contact op met Olivier op 0473 33 33 44 of olivier@wijns.be want de eerste bezoekaanvragen staan al ingepland.Snel zijn is de boodschap !!
DEEL DIT PAND

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Begijnendijk
Straatnaam Baalsesteenweg 35
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 170 m2
Terrein Oppervlakte 449 m2
EPC Waarde 139,26 kWh/m2
Bouwjaar 2012
Makelaar Ref. 11097
IMMOSCOOP Ref. AAAEO7842180307
Publicatie 07/03/2018
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Contact

OF

Kaart