Beschrijving

Zeer goed gelegen handelshuis met commercieel gelijkvloers en bovengelegen duplex-appartement met 4 slaapkamers, groot terras en tuin. Renovatiejaar 2005 - EPC 257 kWh/m² - Bewoonbaar oppervlak 310 m²

De gelijkvloerse verdieping (150 m²) bestaat uit een winkelruimte en achtergelegen werkplaatsen/atelier en stockageruimtes, een wasplaats, geïnstalleerde keuken, sanitair en een garage met plaats voor één wagen. De ganse inboedel inclusief koelcellen verdwijnt wat maakt dat de ruimte tal van mogelijkheden biedt, uitermate geschikt voor een zelfstandige of een vrij beroep.

Het duplex-appartement (155m²) gelegen boven de commerciële ruimte bestaat op de eerste verdieping uit een aparte inkomhal, ruime woonkamer met toegang tot het grote aangelegde terras in bankirai met zicht op de groene tuin, open volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo, drie ruime slaapkamers waarvan één kamer momenteel dienst doet als bureau en/of hobbyruimte. Onder het dak bevindt zich de masterbedroom met inloopdressing.

Wilt u wonen en werken combineren, dan bent u hier aan het juiste adres. De woning is gelegen op een perceel van 5a 13ca op wandelafstand van Bertem-centrum en nabij de aansluitingen met E40/E314 en Leuven. In 2005 werd de woning en handelsgelijkvloers gerenoveerd en verkeerd in uitstekende staat van onderhoud.

Wenst u hier uw nieuwe zaak te starten of ziet u de mogelijkheden voor een mooi opbrengsteigendom? Contacteer ons!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Bertem
Straatnaam Dorpstraat
Transactie Te Koop
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Kadastraal Inkomen €2132
Bouwjaar 1958
Makelaar Ref. 3924406
IMMOSCOOP Ref. AZOCE9798200125
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Overstromingsgebied
mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF