Beschrijving

Bezoekdag : zaterdag 29 mei van 10u tot 13u in ons kantoor in Bertem
Nieuwbouw ééngezinswoning met drie slaapkamers en twee badkamers gelegen in het project Rapidpark in het centrum van de landelijke gemeente Bertem! Bouwjaar 2021/2023 - Verkoop onder BTW-stelsel!

Indeling woning: op het gelijkvloers omvat deze woning een inkomhal met vestiaireruimte en toilet, zuidgerichte leefruimte, open keuken en berging met aansluitend het zonneterras met zicht op het groene park; op de eerste verdieping bevindt zich de zithoek/TV-hoek en een master bedroom met eigen volledig uitgeruste badkamer. Onder het dak zijn er nog twee slaapkamers met een badkamer.

Deze woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject Rapidpark. Het project omvat 40 appartementen en 11 woningen.
Rapidpark is een uniek project waarbij de woonkwaliteit, architectuur en een groene omgeving u werkelijk zal verrassen. Wonen start hier!
Het project Rapidpark is een project waar de architect bewust gekozen heeft voor de oorsprong en roots van het landschap van Bertem. Vroeger stonden er namelijk veel vierkantshoeves in dit landschap. Vandaar de keuze om het project te ontsluiten met twee woonerven. De dries die langs het project loopt geeft zuurstof aan het geheel en connecteert de twee woonerven met elkaar. Op deze manier is er een prachtig zicht gecreëerd op de geklasseerde Pastorie die beneden aan het project staat.

Hieronder de pijlers van Rapidpark:
• Milieuvriendelijk
We bouwen BEN en maken gebruik van een Geothermie met een warmtepomp systeem waardoor we de kosten van verbruik sterk reduceren. Ook werken we met waterrecuperatie en zonnepanelen.
• Natuur
We zetten steeds in om een perfect evenwicht te vinden tussen groenbehoud en architectuur. De dries die langs het project zal komen en de gemeenschappelijke binnenplaatsen zullen zuurstof geven aan het geheel.
• Optimaal wooncomfort
In Rapidpark werken we met vloerverwarming en koeling, deelwagens, een mobipunt, en nog zoveel meer.
• Locatie
De bereikbaarheid is hier troef. Rapidpark is gelegen op een toplocatie tussen Brussel en Leuven.
• Betaalbaarheid
Bij Rapidpark streven we ervoor om een nieuwe thuis te maken die betaalbaar is zonder in te boeten op bereikbaarheid en comfort.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Bertem
Straatnaam Tervuursesteenweg
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 132 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2021
Makelaar Ref. 4243128
IMMOSCOOP Ref. QTZWM4799210506
Stedenbouwkundig vergunning ja
Verkavelingsvergunning ja
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF