Beschrijving

VOLLEDIG TE RENOVEREN WONING MET GARAGE IN HARTJE MUNSTERBILZEN!

Midden in het centrum van Munsterbilzen vindt u op de Perronstraat ter hoogte van huisnummer 10 deze te renoveren woning terug. Het pand ligt centraal in de gezellige dorpskern van Munsterbilzen, waardoor alle faciliteiten vlak om de hoek liggen! Verder ligt tussen Munsterbilzen en het Albertkanaal ook het prachtige Munsterbos. Dit puur stukje natuur is de ideale plaats om even tot rust te komen in de bossen, moerassen, graslanden en vijvers. Hiernaast bereikt u de E313 in een mum van tijd, waardoor u de omliggende steden makkelijk kan bereiken.

Bij het betreden van de woning komen we terecht in de inkomhal, deze leidt ons naar de zitruimte. Deze zitruimte werd met een sas verbonden met de gezellige eetkamer. Hier bestaat de mogelijkheid tot het creëren van één open leefruimte, waarbij de tussengelegen sas verwijderd wordt. Langs de eetkamer vinden we de lange smalle keuken terug, deze werd uitgerust met enkele aanbouwkasten. Deze ruimte kan eventueel bij de eetkamer gevoegd worden, waardoor u een open keuken creëert met veel lichtinval. Via de trap in de keuken bereiken we de eerste verdieping, waar we twee ruime slaapkamers terug vinden. Aanpalend aan de eerste slaapkamer bevindt zich de badkamer, die uitgerust werd met een ligbad en een lavabo. In de badkamer werd er eveneens aansluiting voorzien voor een wasmachine. Uiteraard spreken we hier over de huidige indeling, gedurende de renovatie kan u alle richtingen nog uit!

Achter de woning heeft u een aangename oostelijk gelegen koer ter beschikking, waar u gezellig kan ontbijten in de ochtendzon. Verder vindt u hier nog een ruime garage terug die u kan bereiken via de achtergelegen Panisstraat. Dit geeft u eveneens de mogelijkheid om het pand makkelijk langs de achterzijde te bereiken. Uiteraard draagt dit ook bij aan een makkelijke renovatie! U kan al uw materiaal via de achterkant van het gebouw aan- en wegbrengen, maar u kan het materiaal ook droog opbergen in het ruime tuinhuis op de koer.

Interesse in dit te renoveren pand op een zeer centrale locatie? Maak een afspraak en we gaan samen een kijkje nemen: 011/22 22 95!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Bilzen
Straatnaam Perronstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 120 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. XXORK2061191024
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nog niet aangevraagd
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF