Beschrijving

Villa met mogelijkheid voor handelaar of vrij beroep
Deze villa met ruim magazijn is uiterst geschikt voor handelaar of vrij beroep. De villa is van het bouwjaar 1975 en is in 1992 gerenoveerd en uitgebreid.
Je betreedt de villa via een ruime inkomhal met apart toilet en een ruime berging/extra garage. Op de benedenverdieping bevindt zich een ruime eetkamer met open keuken; grote gietijzeren ramen geven uit op de tuin en zicht op het groen. Aansluitend aan de keuken is er ook nog een badkamer/wasplaats. Verder zijn er nog 2 grote burelen voorzien.
Via een mooie traphal kom je in het vernieuwd gedeelte waar zich op de tussenverdieping een zeer ruime living bevindt met aanpalend een groot terras met zicht op het groen. Op het eerste verdiep bevindt zich een mooie en ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet. De badkamer geeft uit op de dressing. Via de nachthal komt u bij de 3 slaapkamers. Er is een zolder (met vaste trap) met mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers of hobbyruimten.
Naast zijn bewoonbare oppervlakte van +/- 275m² beschikt deze eigendom ook nog over een ruime garage van 125m² (gemakkelijk 4 voertuigen) die geschikt is voor atelier, kantoor, praktijk, winkel of magazijn. De villa is volledig onderkelderd. In de kelder is nog een garage voorzien.

Wilt u zich laten overtuigen door de vele mogelijkheden bij een plaatsbezoek? Neem telefonisch contact op en koop rechtstreeks bij de eigenaar.

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Boechout
Straatnaam Provinciesteenweg 420
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Woonoppervlakte 275 m2
Terrein Oppervlakte 775 m2
EPC Waarde 245 kWh/m2
Energie Certificaat 20190206-0002129848-RES-1
Bouwjaar 1975
IMMOSCOOP Ref. EJJNF4855346946
Publicatie 06/02/2019
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF