Beschrijving

De locatie van deze woning kan U reeds aanstippen als zeer positief, nabij de verbindingsweg tussen Mortsel en Lier, aan de rand van het gezellige dorp van Boechout, in een rustige straat. Daar zal U zich meteen thuis voelen !

We parkeren de wagen op de oprit of in de garage, meteen zal U het opvallen dat deze woning breder is dan de meeste andere van dit type. Met de gevelbreedte van 6 meter beschikt U niet alleen over meer ruimte in de woning, maar heeft U ook een veel lichtere woning !

Op het gelijkvloers vertaalt deze extra ruimtelijkheid zich meteen in een grote inkomhal en garage. Achter de garage ligt nog een veranda waar U uw gewenste bestemming aan kan geven. Ook handig is de grote berging aan de inkomhal, deze kan U perfect inrichten als vestiaire-kamer. Zo blijft uw inkomhal steeds mooi opgeruimd !

De eerste verdieping geeft centraal uit op de keuken die gelegen is tussen de living aan de voorzijde en de veranda aan de tuinzijde. Mogelijkheden genoeg hier om hier één grote open ruimte van te maken. Gaan we terug naar de traphal om verder naar boven te gaan, dan komen we nog eerst de in 2010 vernieuwde badkamer tegen.

Een verdieping hoger aangekomen vinden we twee ruime kamers, waarvan zelfs één die groter is dan 20 vierkante meter ! De derde kamer op deze verdieping kan U gebruiken als baby-kamer of hobby-ruimte… laat uw creativiteit gerust los hier !

Onder het schuine dak treffen we nog een leuke verassing, namelijk de derde ruimte slaapkamer, als U opgroeiende kinderen hebt zullen zij zich onmiddellijk thuis voelen in deze kamer.

We staan klaar om U deze degelijke woning te presenteren. Als u rekening houdt met nog enkele vernieuwings-werkzaamheden kan U van deze ruime woning uw warme thuis maken. Tot snel !

Dit is niet wat U zoekt en U bent dat zoeken beu, heeft er te weinig tijd voor, of U heeft het gevoel dat U altijd net iets te laat bent? Geen nood, wij hebben hier een nieuwe service voor uitgewerkt. de Huisleverancier biedt U het nieuwe concept AANKOOPBEGELEIDING aan.

Zo gaan we specifiek voor U op zoek naar uw nieuwe thuis, ook voor eigendommen buiten onze eigen aanbod ! Daarnaast geven we U een 2de opinie en staan U zelfs bij tijdens de onderhandelingen over de woonst die U interesseert… Heeft U hier ZIN in? Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via info@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

Tot uw dienst!

EPC : 275kWh/m2
Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Woning
Ligging Boechout
Straatnaam Kapelleveldstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 213 m2
Terrein Oppervlakte 160 m2
EPC Waarde 275 kWh/m2
Bouwjaar 1962
Makelaar Ref. K105-B-1217E
IMMOSCOOP Ref. ENTIA5924191110
Publicatie 10/11/2019
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF