Beschrijving

Deze nieuwbouw villa wordt gebouwd in het rustige en groene Bonheiden ( Rijmenam ). Ze wordt getypeerd door een landelijke stijl met moderne toets. Complete rust door een grote omliggende tuin. Oog voor detail, duurzame afwerking en zeer kwalitatieve materialen.
Deze stijlvolle karakter villa wordt zeer energiezuinig gebouwd en heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 265 m². Volledig voorzien van vloerverwarming ( overal behalve in de slaapkamers niet ), zonnepanelen en een warmtepomp zodat voldaan kan worden aan de BEN norm : Bijna Energie Nul. De villa wordt gebouwd volgens de geldende EPB norm max E30 en is tevens voorzien van een modern ventilatie systeem D.

Het ruime perceel waarop de woning wordt gebouwd is 1.245m² groot, gelegen in de groene en residentiële buurt op een kleine 2km van het centrum van Bonheiden.

De villa bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal, apart gastentoilet, grote open leefruimte met zeer veel lichtinval, open luxe keuken met eiland en gekoppelde ruime berging. Op de eerste verdieping bevindt zich de nacht hal met een apart toilet. 3 mooie, grote slaapkamers waarvan de master bedroom voorzien is van een gekoppelde dressing. De ruime badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, grote inloop douche en bad met alle luxe. Met de vaste houten trap kan u van de eerste verdieping naar de open, volledig afgewerkte zolder gaan waar zich tevens de technische ruimte bevindt.

De grote, privatieve tuin rondom de woning wordt inzaai klaar opgeleverd en de oprit is niet voorzien in de prijs. Er wordt een groot terras aangelegd van 37m².

Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid het huis volledig af te werken of aan te passen naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer.De villa wordt gebouwd met kwaliteitsvolle materialen en hoogwaardige, luxueuze afwerking.

De bouwwerken worden uitgevoerd door een geregistreerd klasse 8 aannemer. U kan rekenen op een professionele bouwcoördinatie en u staat tijdens de gehele bouwfase in contact rechtstreeks met de aannemer om u een totaal en continu toezicht te garanderen. Daarenboven worden de bouwwerken opgevolgd door de architect en ingenieur stabiliteit onder de wettelijke 10 jarige aansprakelijkheid.

U kan rekenen op een persoonlijke begeleiding door de klantendienst met een transparante en open communicatie. De stijlvolle en tijdloze architectuur in combinatie met de rustige, groene ligging verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.

De aankoop en bouw gebeurd onder de Wet Breyne.

Afwerking volgens luxueus lastenboek. Vraag nu uw bezoek aan in de showroom bij de aannemer zodat wij u alle informatie vrijblijvend kunnen toelichten!

nieuwbouw@hillewaere.be Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 04/11256.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF